FUX napisał(a):Znaczę kamień.
A tu kamień na kamieniu...
Pozdrawiam,
Wojtek
grzesiek88 napisał(a):Jeśli się uda będzie to prawdopodobnie pierwsze przejście Gór Dynarskich w całości za jednym razem. Na realizację zamierzenia mam dokładnie 52 dni. Wybrałem termin 15 maja - 5 lipca. Tak sobie myślę, że skoro kiedyś powiodło się Kazimierzowi Nowakowi czy Ekipie Andrzeja Wielochy , a zupełnie niedawno Łukaszowi Superganowi to i ja mam jakieś szanse
grzesiek88 napisał(a):W każdym razie dziękuje za podane już informacje. Cierpliwie będę czekał na dalsze.
grzesiek88 napisał(a):Nastawiam się na spanie w namiocie, ew, szałasach/chatkach. W kwestii jedzenia chcę uzupełniać zapasy co tydzień lub dwa.
grzesiek88 napisał(a):W ogóle jeśli znałbyś kogoś kto ma już jakieś poważniejsze górskie doświadczenie a także czas, siły i chęć by mi towarzyszyć to daj znać. Wyruszę w tą podróż tak czy siak ale jeśli było by można na trasie do kogo paszczę otworzyć to bym się nie zmartwił
grzesiek88 napisał(a):Za mapki, szczególnie BiH, będę bardzo wdzięczny.
Franz napisał(a):grzesiek88 napisał(a):Nastawiam się na spanie w namiocie, ew, szałasach/chatkach. W kwestii jedzenia chcę uzupełniać zapasy co tydzień lub dwa.
Będę Ci kibicował z całego serca.
Franz napisał(a):I tak dla "normalnych" ludzi jestem rarogiem...
walp napisał(a):Franz napisał(a):I tak dla "normalnych" ludzi jestem rarogiem...
Nietuzinkowi pasjonaci są ogromną inspiracją dla kandydatów do tego miana.
grzesiek88 napisał(a):Cierpliwie będę czekał na dalsze.
grzesiek88 napisał(a):Tak znam tą stronę. Za linki dziękuje na pewno się przydadzą.
grzesiek88 napisał(a):Mail doszedł, dzięki za mapki.