dabo napisał(a):Piękna relacja! Widzę, że Prenj też odwiedziłeś. Ja się nie odważyłem...
No, cóż - chwilami skóra na mnie cierpła.
Jeszcze się w tym wątku kolejne góry pojawią...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):... zmierza wprost na nas liczna wataha...
piotrf napisał(a):Odrabiam zaległości , opuszczam już z Wami "kanarkowe " Arrecife , podziwiam francuską katedrę i klasztorne krużganki w Hiszpanii . . . .
Jeszcze chwilę odpocznę na brzegu wyrzeźbionym przez ocean , sprawdzę co nowego na Wyspach Brytyjskich , a potem ruszam w góry . . .
piotrf napisał(a):To życie poza forumowe jednak zbyt absorbujące jest . . . czasem i daje nam " w kość " z uwagi na to , że czas robi swoje . . .
Nie zawsze można się z tego otrząsnąc w krótkim czasie , ale o tym chyba dobrze wiesz . . .
Franz napisał(a):"W żiciu nima leko..."
Hercklekot napisał(a): . . . (odświeżam sobie książki z młodości) MacLeana "Partyzanci".
Vjetar napisał(a):Pocitelj pięknie pokazany - koniecznie do zaplanowania.
A przejeżdżałem obok...
grzesiek88 napisał(a):w końcu maja ruszam w dłuższą podróż po Bałkanach. Konkretnie chodzi o przejście całego szlaku Via Dinarica od Soczy po Drin. Mam kilka pytań
piotrf napisał(a):Hercklekot napisał(a): . . . (odświeżam sobie książki z młodości) MacLeana "Partyzanci".
Też sobie odświeżyłem tego autora ( płynę Złotą dziewczyną ) , a potem zabieram się za trylogię Stiega Larssona - to był mój chytry plan na "do wiosny doczekanie" , ale to co widzę za oknem . . .
plavac napisał(a):Vjetar napisał(a):Pocitelj pięknie pokazany - koniecznie do zaplanowania.
A przejeżdżałem obok...
Ileż to miejsc jeszcze do zobaczenia... ileż przegapionych lub ominiętych z powodu pośpiechu...
plavac napisał(a):Wojtku, gdziekolwiek jesteś - pozdrawiam!
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina