piotrf napisał(a):O poranku jeszcze tam nie spacerowałem
Wygląda inaczej niż w promieniach zachodzącego słońca , ale też pięknie
MARK1 napisał(a):Witaj,
Ostatnio zainteresowała mnie BiH. Zarówno od strony najnowszej historii , szczególnie tej najnowszej wojny jak i turystycznej. Przeczytałem " Pocztówki z grobu" , " W oblężeniu". Kupiłem też przewodnik Beaty i Pawła Pomykalskich. W te moje zainteresowania świetnie wpisała się Twoja relacja , jestem na 70 stronie. Super zdjęcia, ciekawe opisy - szacunek za samotne wyprawy w zaminowanych górach! Pozdrawiam
MARK1 napisał(a):W te moje zainteresowania świetnie wpisała się Twoja relacja , jestem na 70 stronie. Super zdjęcia, ciekawe opisy - szacunek za samotne wyprawy w zaminowanych górach!
te kiero napisał(a):MARK1 napisał(a):Ostatnio zainteresowała mnie BiH. Zarówno od strony najnowszej historii , szczególnie tej najnowszej wojny jak i turystycznej.
mogę tylko potwierdzić, że będziesz dobrze przygotowany do exploracji BiH, zaczynałem bardzo podobnie, i wciąż powracam do wymienionych przez Ciebie kierunków
Franz napisał(a):Roztacza się stąd całkiem ładny widok, ścieżka jednak kończy się jakimś zupełnym gruzowiskiem. Nad nami wysoko sterczą mury, których stąd zaatakować nijak się nie da - zawracamy.
piotrf napisał(a):Można tam dojechać wąską asfaltową dróżką przejeżdżając przez parking , potem pomiędzy zabudowaniami na szczycie dotrzeć ( już bez asfaltu ) na drugą stronę tych murów .
MARK1 napisał(a):Kapitalne zdjęcia na str. 138 (nie tylko oczywiście )
MARK1 napisał(a):Jestem na bieżąco
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina