Franz napisał(a): kamienny most - Kriva Cuprija - mimo krótkiego dnia udało się zobaczyć tyle pięknych miejsc, wspaniałych krajobrazów
Mam go w dzień.
Co prawda to prawda.
Pozdrawiam.
Piotr
Franz napisał(a): kamienny most - Kriva Cuprija - mimo krótkiego dnia udało się zobaczyć tyle pięknych miejsc, wspaniałych krajobrazów
Franz napisał(a):Kierujemy się(...)
Franz napisał(a):Wracamy do hotelu i przy piwku ustalamy program dnia następnego.
Piotrek Byrdziak napisał(a):Mam go w dzień.
te kiero napisał(a):to ja uczynię podobnie, czekając z niecierpliwością na dzień następny
andeo napisał(a):W tym roku ,jak i w poprzednim byliśmy w Mostarze i jeszcze nie widziałam tego mniejszego mostku
andeo napisał(a):Tak znam ten mostek,tylko ,że jak tam jestem to o nim zapominam do trzech razy sztuka...
andeo napisał(a):Tak,będąc w Mostarze pierwszy raz,oglądaliśmy wstrząsający i wzruszający film ...była w nim scena wysadzenia mostu
andeo napisał(a):nie wiedziałam,że małego mostku też nie oszczędzono,a ponoć był pierwowzorem dla tego dużego.
andeo napisał(a):Tak,będąc w Mostarze pierwszy raz,oglądaliśmy wstrząsający i wzruszający film ...była w nim scena wysadzenia mostu Bardzo wszystkich poruszył ten film..nie wiedziałam,że małego mostku też nie oszczędzono,a ponoć był pierwowzorem dla tego dużego.
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina