Dosiadam się i czekam z niecierpliwością. Przyznam, że jest to jedno z najbardziej interesujących miejsc dla mnie.
Pozdrawiam
Jacek S napisał(a):Jest Mostar to i ja jestem.
Fatamorgana napisał(a):On się cieszy z każdej wizyty. Inaczej nie pisałby tego wszystkiego.
piter83pl napisał(a):Przyznam, że jest to jedno z najbardziej interesujących miejsc dla mnie.
Interseal napisał(a):Małe co nieco o Twoim spacerze pomiędzy minami miałem okazję posłuchać kiedyś na żywo. Cieszę się na więcej.
Aguha napisał(a):Ale tu będę na bieżąco, a co!
piotrf napisał(a):Na pewno zaskoczy Cię Wojtku moja obecność
mariusz-w napisał(a):Piękny portret w pięknej ramie ...
mariusz-w napisał(a):... i te Twoje "konie mechaniczne" a właściwie "rumak" wśród stada koni
Crayfish napisał(a):Szukam namiociku wśród tych koników ... bo miejsce do noclegu pasuje mi do Ciebie jak ulał.
Crayfish napisał(a):Piękne fotki w pięknych miejscach, z radością czekam na relację.
Dorota_NS napisał(a):Czasami trzeba się odezwać ... I ja czekam z innymi na ciąg dalszy.
Mimo że nam w BiH zdarzyły się w zeszłym roku dwie niezbyt przyjemne sytuacje chcę tam jeszcze nie raz wrócić. Ten kraj ma jakiś magnes, magię.
Pozdrawiam
armar napisał(a):A propo koni , w Bośni spotyka sie dzikie stada .... co widać w tej relacji
armar napisał(a):A ciekawe czy spotkałeś ostatnich pół-koczowników Europy , chodzi mi o miejscowość Lukomir - www.bhtourism.ba/eng/lukomir.wbsp
Tymona napisał(a):A mnie to się najbardziej te łowiecki podobają, co zawędrowały na... ??
Dorota_NS napisał(a):Czasami trzeba się odezwać ...
Dorota_NS napisał(a):Mimo że nam w BiH zdarzyły się w zeszłym roku dwie niezbyt przyjemne sytuacje chcę tam jeszcze nie raz wrócić. Ten kraj ma jakiś magnes, magię.
skywalker_01 napisał(a):Ja na pewno tam wrócę, bo jeszcze wszystkiego nie poznałem i nie zwiedziłem.
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina