Franz napisał(a):Może teraz mi się rzuciło na zestaw biało-czerwony...
Pozdrawiam,
Wojtek
Obyś kiedyś w czasie powrotu z wojaży - domu w Monako nie szukał !
mariusz-w napisał(a):Obyś kiedyś w czasie powrotu z wojaży - domu w Monako nie szukał !
kulka53 napisał(a):Szedłeś dwiema troglavskimi drogami, którą uważasz za ciekawszą, a którą za łatwiejszą?
Kierowałeś się mapką z summitpostu? Jeżeli tak, czy odpowiada ona rzeczywistości?
HAncur napisał(a):Ja się dziś dopiero melduję, ale obiecuję, że będę kroczyć po śladach Twojej relacji.
I góry coraz bardziej mnie ciągną....
Crayfish napisał(a):Będą jakieś mapki (albo linki do mapek) ?
Który kierunek na Troglav jest łatwiejszy - tak jak poszedłeś - czy odwrotnie ?
Franz napisał(a):Mapek górskich tras nie zamierzałem zamieszczać - generalnie zawężam mapki do przejazdów, bo wykorzystuję do tego google.
Oto mapka z summitpost, z której korzystałem:
Crayfish napisał(a):Zaczynałeś z tej niebieskiej drogi (przecięcie z czerwoną) ?
Crayfish napisał(a):Wojtek - widziałeś jakieś noclegi w pobliżu początku trasy ?
Wiem, że Cię za bardzo nie obchodzą ale ja nie namówię współtowarzyszki na dziki nocleg pod namiotem na bośniackiej ziemi.
Może są jakieś apartamenciki albo pokoiki do wynajęcia.
Franz napisał(a):W bezpośredniej bliskości Troglava raczej niczego nie znajdziesz - tam pustki są. Można by poszukać czegoś w Livnie lub Drvarze ...
Crayfish napisał(a):Strasznie cieszy mnie twój wątek o BiH - zamierzałem odwiedzić Sarajewo a może wejść na jakąś górkę czy dwie.
Troglav wygląda mi b. fajnie.
Crayfish napisał(a):Chciałbym jeszcze przejechać jakąś ładną wysokogórską drogą w BiH albo Czarnogórze, poczekam więc grzecznie i pooglądam co tam jeszcze masz w zanadrzu. Może mi poradzisz jakąś dróżkę w tamtejszych wyższych górach. Może być z adrenaliną - za kierownicą lęk wysokości mi nie doskwiera.
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina