niezawodny napisał(a):Noclegi w Sarajewie są niestety drogie - chyba z powodu niedoboru hoteli. Parę lat temu spałem w hotelu w Zenicy - kilkadziesiąt km przed Sarajewem (licząc trasę z Polski). Jest tam sporo hoteli a ten który wybrałem widać z drogi - wielki wieżowiec ala wczesny Gierek vel Tito-bandito
To było 100DM/200PLN za 4osoby ze śniadaniem, można było płacić kartą, standart **** W Sarajewie to samo było x2. Myślę że jeśli chcesz zwiedzić Sarajewo (a warto wdepnąć na parę godzin) to Zenica jest dobrym miejscem na nocleg a następnie poranny desant w Sarajewie
Andrzej G napisał(a):Witaj kaszubie,
Wczoraj na którymś z wątków ktoś dał namiar na sympatyczny pensjonat w Bilje (kilkanaście km przed Osijekiem).To będzie ok 1100 km z Gdańska.Z drobnym odpoczynkiem da się dojechac.W ubiegłym roku jechałem z Sopotu na nockę (wyjazd ok 22) Następnego dnia ok 20 dojechałem na odpoczynek w Szekszard i gdybym w drodze nie zbłądził troszeczku to to te 100km do Bilje bym spokojnie dojechał.
tu masz link do tego pensjonatu
http://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=3573
Życzę miłego wypoczynku.Zazdroszczę Ci ,ja dopiero we wrześniu jadę (druga wyprawa do CRO a może częściowo do Czarnogóry)
pozdr
Andrze
ps.w necie znalazłem namiary na kilka niedrogich pensjonatów w Szekszard ale ponieważ było już pózno i z językiem w ząb to nie znalazłem noclegowni i spanko było na stacji benzynowej
hania731 napisał(a):Może poradzicie gdzie można zanocować w rejonie Mostaru,czy w samym Mostarze,czy gdzieś w oklicy.Poszukuję jednego noclegu w drodze na Peljesac.
hania731 napisał(a):a czy spałeś w kórymś z tych apartamentów i możesz powiedzieć coś więcej na ich temat?
hania731 napisał(a):Zarezerwowałam nocleg w pensjonacie z pierwszego linku,który mi podałeś.I zobaczymy jak będzie.
Dzięki.