Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
to w sumie byłoby ... na tyle
tu rodzina zarządziła odwrót, wypoczynek jeszcze na Prevlaka bo tam cudnie i ... Mostar po drodze
Neretwa zawsze robi na mnie wrażenie
zdjęcia w małym tylko stopniu oddają piękno miejsc , które zobaczyliśmy (zwłaszcza, ze nie są najlepszej jakości)
wrażenia super
mam nadzieję jeszcze do Albanii wrócić
cóż ... widziałam tam parę tzw plaszczaków (bez obrazy ale jest ryzyko uszkodzenia miski olejowej co widzieliśmy na własne oczy
jeśli autko w miarę wysoko to tak no i zejdzie sporo czasu bo trzeba jechac bardzo powoli
jeżdżą tam miejscowe busy, jakiś mercedes oczyuwiście
taki wyższy
oni to szaleją po tej trasie
przegląd rzezcywiście błyskawiczny ale nie bardzo umiem pisać tak ciekawe relacje jak te twoje czy Kulki - to przez nie powstał plan anaszych wakacji - dzięki
Nie , myślę o Górach Przeklętych tylko że o części która leży po stronie czarnogórskiej , samo miasteczko Plav też położone nad jeziorem wygląda całkiem sympatycznie a są to tereny rzadko odwiedzane przez turystów
Ostatnio edytowano 14.09.2011 11:47 przez armar, łącznie edytowano 1 raz