Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BOris Nowkovic

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
VOID
Cromaniak
BOris Nowkovic

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 22.05.2005 00:18

mam pytanie do stałych bywalców Cro.pl niestety nie mogłem oglądać finału eurowizji, czy ktos może mi powiedzieć na którym miejscu jest Chorwacja ??

Dziękuję

a tak moje osobiste pytanie.... jak głosowaliście :)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.05.2005 08:50

Jesteśmy niestety na 12 miejscu :cry: :( :evil: - wygrały jak zawsze ....towarzystwa wzajemnej adoracji - my wam i wy nam :evil: :(
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 22.05.2005 09:06

Szkoda,że dopiero 12 miejsce!!!!!!!!!!!!!! :D
Najważniejsze ,żę nam się podobał,może za rok będzie lepiej :D

pzdr :papa: :papa:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.05.2005 09:27

Masz rację Diego :D To i tak nasz NUMER 1! :D
:papa:
Dalmatino
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatino » 22.05.2005 11:55

nie oszukujemy się piosenka Novkovica była fajna ...ale dla nas ;) i dla państw bałkańskich. Były lepsze...

p.s chórek najwięcej mi sie podobał 8)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.05.2005 12:16

drusilla napisał(a):Jesteśmy niestety na 12 miejscu :cry: :( :evil: - wygrały jak zawsze ....towarzystwa wzajemnej adoracji - my wam i wy nam :evil: :(

Dru - z całym szacunkiem, ale HR do tego towarzystwa wzajemnej adoracji też należy ... Patrz : wyniki BiH, Słowenii, Serbii i Czarnogóry oraz Macedonii .
Podobnie jak kraje byłego ZSRR ... . Albo Skandynawia. Lokalny patriotyzm :wink: górą.
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.05.2005 13:26

a to ja napisał(a):Dru - z całym szacunkiem, ale HR do tego towarzystwa wzajemnej adoracji też należy ... Patrz : wyniki BiH, Słowenii, Serbii i Czarnogóry oraz Macedonii .
Podobnie jak kraje byłego ZSRR ... . Albo Skandynawia. Lokalny patriotyzm :wink: górą.

No jak zawsze :lol: - na tym polegała od zawsze Eurowizja :?
Szkoooda - bo rzadko kiedy wygrywa kraj który naprawdę na to zasługuje.
I nie zgodzę się z Dalamatino - moim znajomi i ich znajomi którzy nie są cromaniakami również stwierdzili że piosenka Borisa była najlepsza :D
Nawet mój mąż który przeważnie ma dośc mojej chorwakiej muzyki był "wilkami" zachwycony :lol:
A lepszej ...nie było :lol:
Ja jak już kiedyś pisałam w Cro nigdy nie byłam - trafiłam na to Forum zafascynowana muzyką chorwacką która sobie sama wynalazłam :lol: - trafila w moje gusta :hearts:
michalina
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalina » 22.05.2005 15:01

a to ja napisał(a):
drusilla napisał(a):Jesteśmy niestety na 12 miejscu :cry: :( :evil: - wygrały jak zawsze ....towarzystwa wzajemnej adoracji - my wam i wy nam :evil: :(

Dru - z całym szacunkiem, ale HR do tego towarzystwa wzajemnej adoracji też należy ... Patrz : wyniki BiH, Słowenii, Serbii i Czarnogóry oraz Macedonii .

Że o punktach z Austrii i Szwajcarii (trzy najwyższe pozycje dla krajów bałkańskich) nie wspomne...
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 22.05.2005 22:43

Dru!!! Dlaczego 12????
Przecież 11!!! Pechowe, jak mówią. Tak jak czwarte w sporcie. Pierwsze, które się nie załapało do przyszłorocznego finału.
Żeby było ciekawiej, to właśnie się doczytałam, że w ten sam sposób w półfinale odpadła nasza "Czarna dziewczyna" - właśnie zajęła 11 miejsce.
No cóż... coś jednak łączy Polskę i Chorwację :wink: :lol:

A Borisowi zabrakło 10 punktów. :cry:
To tyle.

Pozdrav
Jola
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 22.05.2005 22:47

Rąbnęłam się 8O :oops:
Każde oprócz pierwszych trzech jest pechowe :lol:
Jestem zaskoczona że tak niewiele brakowało delfinom żeby wejśc do finału 8O :lol:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 22.05.2005 23:00

Nie śpisz???!!! 8O
A ja przybiegłam, żeby wyrzucić to "dlaczego???" :oops: :lol:
Znowu nie zdążyłam.

Dru, jesteś dziś czujna, i to prawie o północy. 8) :D

No i masz rację, każde miejsce poniżej trzeciego... a w tym wypadku nawet poniżej pierwszego jest... pechowe. :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 23.05.2005 05:23

:lol: nie spałam - przez koncert wybiłam się trochę z mojego codziennego rytmu :lol:
A każdy pech musi kiedyś się odwrócić :D

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone