Czy na Peljesacu znajdę te cudowne stworzonka, które przerażały moich znajomych w Rogożnicy? Inwazję zaczynały od 22.00 i niestety dla niektórych była to godzina opuszczenia tarasu
Pozdrawiam.
Sławomir Wocial napisał(a):W czasie jednego z naszych pobytów były ich miliony...
Sławomir Wocial napisał(a): Ja płynąłem z Trstenica bez samochodu bo to stateczek wycieczkowy a nie prom. Poza tym tam samochód się nie przydaje , bo zwiedzanie jest z buta, rowerem albo kajaczkiem W cenie biletu do Parku jest przepłynięcie z grobli na wyspę i powrót... Na Korčuli chcesz zwiedzać Korčule czy Korčule wyspę? Bo jeśli samo miasto to samochód zbędny.
oszczep napisał(a):Pytanie do "mkm" - czy posiadasz może bezpośredni kontakt na villę Hanija w Borak?
maciej1969 napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a): Ja płynąłem z Trstenica bez samochodu bo to stateczek wycieczkowy a nie prom. Poza tym tam samochód się nie przydaje , bo zwiedzanie jest z buta, rowerem albo kajaczkiem W cenie biletu do Parku jest przepłynięcie z grobli na wyspę i powrót... Na Korčuli chcesz zwiedzać Korčule czy Korčule wyspę? Bo jeśli samo miasto to samochód zbędny.
Chciałbym jeden dzień poświęcić na Park Mljet
Pytanie głównie do Sławka... gdzie te rowery się pożycza, za ile i może jakieś inne szczegóły,
-jeśli pieszo, to ile km. jest do przejścia? (dzieci)
-czy czasowo zdążymy i rower i kajak i powrót na stateczek wycieczkowy?
- o której start i o której powrót z wyprawy??
mkm napisał(a):oszczep napisał(a):Pytanie do "mkm" - czy posiadasz może bezpośredni kontakt na villę Hanija w Borak?
Nietety nie ... Kontakt jest tylko przez agencję Sarka Koucka http://www.dovolenavchorvatsku.cz/adresa.html
Agecja pewna i sprawdzona
grax napisał(a):Ja planuje w tym roku wypad do Orebic. Zna ktos jakies fajne sprawdzone apartamenty tam? pomocy
dorota777 napisał(a):Witam,
mam pytanie czy mógłby mi ktoś z miłośników miejscowości Borak napisać coś o Domu Ficus. Podobno znajduje się w środku po miedzy dwoma plażami.
Niestety w willi Dignac w interesującym nas terminie jest dostępny tylko apartament nr 1 (po lekturze tego postu wiem, że jest to ten z wejściem z parkingu) dlatego szukam dalej.
mkm napisał(a):dorota777 napisał(a):Witam,
mam pytanie czy mógłby mi ktoś z miłośników miejscowości Borak napisać coś o Domu Ficus. Podobno znajduje się w środku po miedzy dwoma plażami.
Niestety w willi Dignac w interesującym nas terminie jest dostępny tylko apartament nr 1 (po lekturze tego postu wiem, że jest to ten z wejściem z parkingu) dlatego szukam dalej.
Fikus znajduje się około 20m od pierwszej plaży ( na przeciwko ) , do drugiej jest około 200m.
A Hanija '' wisi '' nad pierwszą plażą , z balkonu mozesz skoczyć do wody
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne