Witam,
To był ponton Hondy 380cm, silnik Hondy 20KM.
Jak przeczytałam, że rejs z Zaostrog to odrazu pomyślałam sobie o Felunie ... no i proszę ... czyli, że jedna z ich jednostek już nie popłynie, ciekawe która.beatabm napisał(a):
Ale się ubawiłam
Nagle przyszedł wiatr i nagle podniósł fale 5-6 metrów na Adriatyku między wyspami w środku lata???
gusia-s napisał(a):Jak przeczytałam, że rejs z Zaostrog to odrazu pomyślałam sobie o Felunie ... no i proszę ... czyli, że jedna z ich jednostek już nie popłynie, ciekawe która.beatabm napisał(a):
Ale się ubawiłam
Nagle przyszedł wiatr i nagle podniósł fale 5-6 metrów na Adriatyku między wyspami w środku lata???
beatabm napisał(a):
Ale się ubawiłam
Bravik napisał(a):Na chorwackich portalach nawet wzmianki o tak dramatycznych wydarzeniach.
W samej relacji pełno nieścisłości , np. "Załoga na statku to trzy studentki ze Słowacji (w wieku ok.20 lat) i trzech mężczyzn (Chorwatów, również młodych, sam kapitan miał ok. 22 lat)". A za chwilę - "a potem dałem telefon kapitanowi, który jako jedyny był Chorwatem (reszta załogi to słowaccy studenci) i potrafił mówić po chorwacku". A na koniec "kiedy nagle pojawił się silny wiatr i fale morskie sięgające ok. 5,6 metrów wysokości" Strasznie szczegółowa ta pani, albo tak wprawne oko. A tak przy okazji fale do drugiego piętra pomiędzy Korčulą a Pelješacem....
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...