Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bol, sierpień, prośba o namiary w okolicach 60 euro za dobę

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
joanna-k
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanna-k » 14.02.2006 10:31

cześć :)

Mam wielką prośbę o namiar na sprawdzone apartamenty w Bolu, których cena za dobę w sierpniu nie przekracza 60 euro.
Szukamy 2 ap., każdy na 4 osoby. Szukałam sporo w necie ale są wysokie ceny....70, 80 euro....

W zamian :) albo zupełnie bezinteresownie :) podam namiary na spokojną kwaterę w wiosce Sućuraj na wyspie Hvar. Odnowiona w 2004 roku, z jednej strony widok na Peljesac, z drugiej na góry nad Makarską. Do plaży z małymi otoczakami 3 minutki piechotą. Do piwka 30 sekund, mały bar. 50-55 euro za dobę.

pozdrawiam
joanna k
joanna-k
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanna-k » 14.02.2006 11:11

aha podaję maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl a gg 1241316
:-)
Vedran Lekic
Croentuzjasta
Bol

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 15.02.2006 12:22

Witaj !

Wiesz jaka jest sprawa na Bolu... Tam ludzie w roku 2006 wynajmuja apartamenty za 100 eur/dobe za apartament 4 osobowy... i na miesziac zarobiaja tyle jak ci na ladzie na 2,5 miesiaca.. A mniej przataja...

Pozdrawiam..
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 17.02.2006 14:00

Ale z drugiej strony prawda jest taka, ze jak by tam tak fajnie nie było to by tak duzo ludzi nie przyjeżdżało.
To sami turysci sobie windują ceny poniewaz są wstanie w danej chwili zapłacić bardzo duzo aby tam pozostali i nie musieli wyjeżdzać do innych mniej atrakcyjnych miejscowosci.
A co do czystości - proszę nie pisać o bzdurac bo bywam latem w BOLU i jest tam naprawdę czysto.
A kto brudzi-turyści - jednak się niestety zdaża że słuzby porządkowe wszystkiego w ciągu dnia nie uprzątają.
Ale czy ktoś nad ranem widział brudną miejscowoś BOL?

Apartament 4 osobowy w sierniu waha się około 75 euro- chociaz tak jest u nas.
Pozdrawiam.
joanna-k
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanna-k » 17.02.2006 17:55

dzieki Vedran ;-)

na razie to najwięcej do sprzątania widziałam na Ciovo ;) ale to normalne, wyspa, ulice zatkane bo wszyscy jadą do Trogiru, więc kiedy to bidne "MPO" się wciśnie ;)
i tak jest czyściej niż na polskim wybrzeżu hi hi

zresztą każdy czasem chce pobyć na odludziu
a czasem przebywać wśród niezliczonej ;) ilości ludzi
i dać się ponieść urokowi Zlatnog Rata
beata118
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata118 » 18.02.2006 15:57

Niestety nie znam żadnej kwatery w Bol :oops: ale poproszę o adres kwaterki na Hvarze :wink: Dzięki
beata118
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata118 » 18.02.2006 15:57

Sorki nie podałam adresu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
RadaR
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RadaR » 18.02.2006 19:32

Zobacz może coś będzie
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 19.02.2006 11:38

Witaj Joanno-k

Kazdy ma swoja kase i swoja decyzja... Kuzenka od mojej zoni na ma klika apartamentow na Bolu... zadan mniej od 2 km od Zlatnog Rata.. i tak w rozmowie... oni mowie ze nie podaja w tym roku mniej od 90 eur apartament 4 osobowy...

Jest prawda ze oni maja turysty tylko 20 dni w sezonie ale i tak sa zadowolony... Moim zdaniem Makarska riwiera ma duzo piekniesze plazy niz Zlatni Rat....

Zlatni Rat sie tylko duzo reklamuje i jest na prawie kazdej widokowce z Chorwacji..Ale wierze ze na forumie sa ludzie ktory byly i na Zlatni Rat i na Makarskiej riwierze i moga porownac wszystko... A napewno jest na Bolu wszystko 30% drozsze niz na brzegu ! To pan Marinkowic bardzo dobrze wie... + prom do Bolu i z powrotem jest okolo 35 EUR + 6 EUR os osoby...i jezeli sie ktos zdecyduje do Bolu..moze liczyc ze cenowo bedzie drozsze okolo 35 % niz taky sami warunki na riwierze Makarskiej..lu 45% drozsze niz w Trogirze i Ciovo... Nie chce ze ktos moja slowa zle tlumaczy...to sa tylko fakti... A ludzi ktory byly na Bolu..w Makarskiej i na wyspie Ciovo moga tego komentowac...

Pozdrowienia z Chorwacji

joanna-k napisał(a):dzieki Vedran ;-)

na razie to najwięcej do sprzątania widziałam na Ciovo ;) ale to normalne, wyspa, ulice zatkane bo wszyscy jadą do Trogiru, więc kiedy to bidne "MPO" się wciśnie ;)
i tak jest czyściej niż na polskim wybrzeżu hi hi

zresztą każdy czasem chce pobyć na odludziu
a czasem przebywać wśród niezliczonej ;) ilości ludzi
i dać się ponieść urokowi Zlatnog Rata
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 19.02.2006 23:35

Ja byłem w sierpniu za 45 euro za dobre początkowa cena była 50 ale udało sie stargować :D miejscowość to Crikvenica. Cena była za apartament dwu pokojowy, wynajmując trzeba sie koniecznie zapytac czy nie jest on za główną drogą... mój niestety był jest to jednak minus bo ludzie tam niestety jeżdzą jak jeżdzą :)
joanna-k
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) joanna-k » 20.02.2006 11:01

Beata, wysłałam Ci 2 maile ze zdjęciami ale nie wiem czy doszło,
bo przyszedł komunikat o błędzie.

Daj znać proszę czy doszło.

joanna-k

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone