piekara114 napisał(a):
W planie mam klify Konavoske stijene
loverosa napisał(a):Co za cudne miejsce,raj na ziemi,zapisuję w kajecie
Sylwetka... napisał(a):Oglądałam Twoje fotki i patrzyłam czy przypadkiem nas tam gdzieś nie ma ale sprawdziłam u siebie .... byliśmy tam dosłownie dzień wcześniej
gusia-s napisał(a):Naprawdę warto ... podczas naszej wizyty było deko pochmurniej ale strasznie gorąco i taaaaaaaaaaaaaaakie fale
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Teraz już jedziemy prosto do apartamentu. Dzisiejszego dnia przejechaliśmy 554 km. Jesteśmy trochę zmęczeni, ale bardzo zadowoleni z wycieczki
554 km ... niezły wynik ,
mysza73 napisał(a):jeszcze 10 DDW i niektóre miejsca zobaczę na własne oczy .
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Teraz już jedziemy prosto do apartamentu. Dzisiejszego dnia przejechaliśmy 554 km. Jesteśmy trochę zmęczeni, ale bardzo zadowoleni z wycieczki
554 km ... niezły wynik ,
Teraz jak patrzę, to coś te km mi się nie zgadzają, i to nawet bardzo. W notatniku na marginesie zapisałam 554 km - tylko co to miało oznaczać Napewno nie ilość km tego dnia bo ze stanu licznika po przyjeździe i po wyjeździe wychodzi mniej....
Zagadka chyba nie do rozwiązania...trzeba edytować post...
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):jeszcze 10 DDW i niektóre miejsca zobaczę na własne oczy .
A ja jeszcze 3 DDW i zobaczę Twoje niektóre miejsca z Toskani
mysza73 napisał(a):jeszcze 10 DDW i niektóre miejsca zobaczę na własne oczy .
mysza73 napisał(a):To Ty już pewnie na walizkach siedzisz ...
chorobcia ... fajnie masz ... ja też już bym chciała do Italii .
piekara114 napisał(a):
Jest tu opuszczony budynek – cromaniacy z półwyspu czy o był jakiś hotel czy nigdy nie został ukończony
Powrót do Nasze relacje z podróży