Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Slične teme:
Boże Narodzenie w Chorwacji/Božić u Hrvatskoj
Badnjak
Chorwackie kolędy/Hrvatske božićne pjesme
Pozdrav
u2adria & Diana napisał(a):nadam se da su Poljaci revni za Rano jutaRNJE buđenje u 5:30 za poći 4 tjedna Došašća redom na mise! I nadam se da mi nećemo izgubiti Žar za Boga zbog ulaska u EU
http://www.youtube.com/watch?v=cT-TcM3QZOo
možda vidite s ovim dokumentarnim VIDEOm
kojim smo duhom ljubili i ljubimo Ivana Pavla II
Tomislav - Dalmacijatour napisał(a):u2adria & Diana napisał(a):nadam se da su Poljaci revni za Rano jutaRNJE buđenje u 5:30 za poći 4 tjedna Došašća redom na mise! I nadam se da mi nećemo izgubiti Žar za Boga zbog ulaska u EU
Nemoj raditi reklamu Ivanu Pavlu i Bogu
u2adria & Diana napisał(a):Tomislav - Dalmacijatour napisał(a):u2adria & Diana napisał(a):nadam se da su Poljaci revni za Rano jutaRNJE buđenje u 5:30 za poći 4 tjedna Došašća redom na mise! I nadam se da mi nećemo izgubiti Žar za Boga zbog ulaska u EU
Nemoj raditi reklamu Ivanu Pavlu i Bogu
ovo je bilo zločesto
ali iako sam primjetila paranoju na sve što je od Hrvata o Hrvatskoj
a tko je može voljeti više od njenih
tako i Boga i Pavla pokojnog ne dam se u ljubavi natkriliti od nikoga (blaženi Alojzije Stepinac ) pa bio on i Poljak
Bog sa svima nama
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ma daj Tomislave..Stvarno ne kužiš, ili se samo praviš .....?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Da pišeš na poljskom i da to moderatori razumiju ....ono što sam Ti pisala ja, napisali bi oni...
Pravilo je: prije nego što otvoriš novu temu, provjeri ima li već neka slična da je naštaviš... a kad se forumaši ne snalaze sami "dolazi" moderator, postavlja link na već postojeću temu i zatvara (ponekad i briše) temu, koja duplira već postojeću...(ma koliko je bila stara)... da znaš
Tomislav - Dalmacijatour napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Da pišeš na poljskom i da to moderatori razumiju ....ono što sam Ti pisala ja, napisali bi oni...
Pravilo je: prije nego što otvoriš novu temu, provjeri ima li već neka slična da je naštaviš... a kad se forumaši ne snalaze sami "dolazi" moderator, postavlja link na već postojeću temu i zatvara (ponekad i briše) temu, koja duplira već postojeću...(ma koliko je bila stara)... da znaš
Dobro, to shvaćam ali i sama, puno bolje nego ja, znaš koliko je na forumu tema i da li je pametno prije nego što nešto napišeš prekopavati cijeli forum, i nekoliko godina unazad da li slučajno neka tema ne postoji....
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Tomislav - Dalmacijatour napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Da pišeš na poljskom i da to moderatori razumiju ....ono što sam Ti pisala ja, napisali bi oni...
Dobro, to shvaćam ali i sama, puno bolje nego ja, znaš koliko je na forumu tema i da li je pametno prije nego što nešto napišeš prekopavati cijeli forum, i nekoliko godina unazad da li slučajno neka tema ne postoji....
Takva su pravila...
Zanim założysz nowy wątek zaglądnij do odpowiedzi na często zadawane pytania, lub użyj wyszukiwarki.
Ovaj crveni veliki napis, koji vidiš na vrhu stranice odmah kad ulaziš na forum znači: Prije nego što otvoriš novu temu, pregledaj FAQ ili putem tražilice već postojeće teme.
Je li sad jasno?
I vjeruj mi nije to pakost, nije to zloća ...nego jedini način da se ne stvara užasan nered. Nepotreban višak tema i podataka opterećuje server , "ubija" ga....Pravila su ista za sve. Nije lijepo od Tebe kad ih krših svijesno. I stvarno mi je već puna kapa ovih besmislenih rasprava... Isto nije lijepo prema ostalim, koji ne razumiju ili ne govore hrvatski (i zbog toga nisu u stanju sudjelovati u razgovoru)...Kada dolaziš u neko društvo, ponašaj se pristojno.