Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Božićni običaji u Hrvatskoj

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomislav - Dalmacijatour
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomislav - Dalmacijatour » 21.12.2009 17:32

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ako ne razumiješ poljski (iako je po Tvome vrlo sličan češkom) otkud možeš znati, da ništa drugo ne radim osim toga da poučavam druge...Kako je moguće da razumiješ sadržaj mojih poljskih postova, a nisi u stanju razumjeti pravila foruma?
Pokazala sam puno strpljenja (znak dobrodošlice), da Ti pomognem i pojasnim pravila..da se lakše uklopiš..Ali Tebi vidim nije stalo da se uklopiš u naše društvo; Tebi izgleda godi prepirka na principu l'art pour l'art i namjerno ne želiš poštovati pravila ovog foruma (iako sam Ti pomagala da ih upoznaš umjesto da javim moderatoru ili adminu- nisi se ni zahvalio)- po meni nije to lijepo; registracija na forumu = prihvaćanje pravila. Ne poznaješ netiketu?..
Šteta, da umjesto da non stop prkosiš, ne kažeš nama nešto zanimljivo (nešto što još ne znamo), da ne pomažeš drugima savjetima (što je smisao ovog foruma)....
Što se mene tiče, završila sam polemiku, jer stvarno ne da mi se više.. ova neproduktivna i krajnje nekonstruktivna rasprava nema smisla. Ne prepoznajem u Tebi partnera za interesantan razgovor. Prepuštam drugima to "zadovoljstvo", ako se netko nađe... iako dosad nisam primijetila da netko posebno navaljuje ili hrli razgovarati s Tobom...
I da se vratimo na temu ovog dupliranog topika (prije nego što umre prirodnom smrću):
Sretan Ti Božić i Nova Godina.
Bog

Drago mi je da smo ovo završili bez vrijedjanja.
Dobro je da smo se složili barem oko jedne stvari a to da se na forumu ignoriramo. Ukoliko je to moguće, ne reagiraj na moje prispjevke a ja neću na tvoje što mi neće biti teško.
Tomislav - Dalmacijatour
Odkrywca
Sretna nova 2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomislav - Dalmacijatour » 30.12.2009 14:17

Svim Poljacima i Hrvatima, puno sreće, zdravlja i uspjeha u 2010. godini :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Kultura chorwacka