mysza73 napisał(a):Oczywiście, że mają ...
... śliczny okazik ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):no a żółwie, niestety tylko sztuczne , na pewnej fontannie ...
piekara114 napisał(a):Papugi świetne i super kontrastują z zimową zieleniąmysza73 napisał(a):no a żółwie, niestety tylko sztuczne , na pewnej fontannie ...
To jedź do Sibenika to żywe zobaczysz. Byłaś w ogóle w tym mieście?
kmichal napisał(a):
... każdy z nas zapoznał się z pytonem i nie tylko, a po pokazie oglądamy jeszcze inne okazy ... ...
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):no a żółwie, niestety tylko sztuczne , na pewnej fontannie ...
To jedź do Sibenika to żywe zobaczysz. Byłaś w ogóle w tym mieście?
Byłam, ale daaaaaaawno temu ,
a z żółwiami bawiłam się świetnie w Orebiczu, a i w Mlini też je spotkałam .
kmichal napisał(a):
piekara114 napisał(a):Ale to inny gatunek, za tymi ze zdjęć byś nie nadążyła
piekara114 napisał(a):Moje jak były mniejsze to też tak siadały żeby się wygrzewać, teraz wolą się pod firankami chować lub wygrzewać pod kaloryferami
Beata W. napisał(a):A myślałam że jak papugi to najbliżej chyba w Hiszpani Chociaż podobna do tej z Twojego zdjęcia jesienią po Tarczynie latała koło mojego domu. Pewnie komuś nawiała
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):A myślałam że jak papugi to najbliżej chyba w Hiszpani Chociaż podobna do tej z Twojego zdjęcia jesienią po Tarczynie latała koło mojego domu. Pewnie komuś nawiała
... to ta sama - "obieżyświatka" ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):A myślałam że jak papugi to najbliżej chyba w Hiszpani Chociaż podobna do tej z Twojego zdjęcia jesienią po Tarczynie latała koło mojego domu. Pewnie komuś nawiała
... to ta sama - "obieżyświatka" ... ...
Pozdrawiam.
No może w sumie ode mnie do Myszy rzut beretem