kmichal napisał(a):... a my Ribe zapamiętamy - tak ... ...
Bo też widok piękny.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):Nefer napisał(a):Katedra w Ribe to kawał ładnej romańszczyzny połączonej z gotykiem.
... faktycznie kawał historii ... ... dla otarcia łez obejdziemy ją jeszcze dookoła ... ...
Pozdrawiam.
Lidia K napisał(a):Zdjęcia z ZOO bardzo ładne.
Lidia K napisał(a):Jak dokładnie to widać. Jakby ktoś klocki lego układał i poskładał poszczególne części z dwóch różnych stylów.
Lidia K napisał(a):Plaża robi wrażenie.
Czy widać, że jest używana do wyścigów samochodowych?
kmichal napisał(a):... jak my byliśmy to śmiałków nie było, ale w sumie to więcej było śladów samochodów niż zwykłego piasku ... ... czyżby Paweł miał ochotę skodziną trochę poszaleć ? ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):... a my Ribe zapamiętamy - tak ... ...
kmichal napisał(a):Franz napisał(a):To i tak miałeś lepiej, niż ja w Barcelonie.
... ... w sumie to w katedrze w Trydencie jeszcze mniej ich zrobiłem i to raczej "nielegalnie" ... ...
Pozdrawiam.
Lidia K napisał(a):Okaże się na miejscu czy go poniesie fantazja. Kiedyś pomysł jeżdżenia po plaży skończył się wypychaniem skody z kilkoma Albańczykami.
maxredaktor napisał(a):Pięknie tam jest.
maxredaktor napisał(a):Czy tam jest całkowity zakaz robienia zdjęć? Pytam z ciekawości, bo Trydent cały czas przewija się w naszych wakacyjnych planach, na razie jeszcze nie zrealizowanych.
kulka53 napisał(a):Ekstra miejsce, od razu mi się spodobało i wyspa rzecz jasna jest punktem obowiązkowym
kulka53 napisał(a):Piach wygląda jak beton
kulka53 napisał(a):Pogoda fajna, ale upału chyba nie było, tak po strojach mniemam
A po "latawcach" widać że trochę wiało