Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Styczniowy Rzym w odcieniach szarości ...

We Włoszech znajduje się najstarszy na świecie uniwersytet, jest nim założony w 1088 roku Uniwersytet Boloński. Na terenie Włoch znajdują się 2 słynne wulkany: Etna i Wezuwiusz. We Włoszech trzykrotnie odbywały się igrzyska olimpijskie w latach 1956, 1960 i 2006. We Włoszech znajduje się 50 obiektów światowego dziedzictwa kultury UNESCO. Modena we Włoszech to prawdziwa stolica samochodów sportowych, mieści się w niej 5 fabryk luksusowych samochodów sportowych: Ferrari, Maserati, Lamborghini, Pagani i De Tomasso.
ajdadi
Weteran
Re: JUTLANDZKA CZERWCÓWKA 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2015 09:08

kmichal napisał(a):... teraz chyba ją odnawiają, zresztą jak pierwszą drużynę trener Urban ... :wink: ... mam nadzieję, że obie lokomotywy wreszcie trafią na właściwe tory ... :mrgreen: ... a tymczasem jutro meczyk, do Lizbony nie leciałeś ? ...

Miałem...być... :(
:papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 25.11.2015 09:11

ajdadi napisał(a):Miałem...być...

... łee, szkoda ... :roll: ... pomachałbyś mi przez ekran ... :wink: ...
... coś czuje, że będzie dobrze ... :) ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2015 09:19

kmichal napisał(a):... łee, szkoda ... :roll: ... pomachałbyś mi przez ekran ... :wink: ...
... coś czuje, że będzie dobrze ... :) ...

To tak jest jak ktoś myśli ,że coś zrobił dobrze...od 5 XI myślałem ,że mogę płacić kartą przez neta
chcąc zrobić rezerwację na Ryanie w piątek...okazało się ,że jednak nie mogę...pani z banku coś ......... :evil:
i dopiero od poniedziałku podobno mogę już płacić...ale w tym czasie ceny z 50euro poszły na prawie150euro,
a teraz już 200euro...mówimy tu o locie z Beauvais do Lizbony...do tego Poznań-Beauvais...hotel....i cała reszta więc sorry...ale za drogo jak na 4 dni :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 25.11.2015 09:24

ajdadi napisał(a):To tak jest jak ktoś myśli ,że coś zrobił dobrze...od 5 XI myślałem ,że mogę płacić kartą przez neta
chcąc zrobić rezerwację na Ryanie w piątek...okazało się ,że jednak nie mogę...pani z banku coś .........
i dopiero od poniedziałku podobno mogę już płacić...ale w tym czasie ceny z 50euro poszły na prawie150euro,
a teraz już 200euro...mówimy tu o locie z Beauvais do Lizbony...do tego Poznań-Beauvais...hotel....i cała reszta więc sorry...ale za drogo jak na 4 dni

... tak to czasami bywa ... :roll: ... zgadza się przy takich cenach to wychodzi zdecydowanie za drogo ... :x ... ale nie ma tego złego - w domku przy piwku i paluszkach też da się oglądać, oby tylko nasi stanęli na wysokości zadania, bo szansa jeszcze jest na bardzo dobry wynik ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2015 09:33

kmichal napisał(a):... tak to czasami bywa ... :roll: ... zgadza się przy takich cenach to wychodzi zdecydowanie za drogo ... :x ... ale nie ma tego złego - w domku przy piwku i paluszkach też da się oglądać, oby tylko nasi stanęli na wysokości zadania, bo szansa jeszcze jest na bardzo dobry wynik ... :mrgreen: ...

Najlepsze jest to ,że Wizz do 23 XI cen nie zmienił...ani na trasie Poznań-Beauvais...ani na Wa-wa -Lizbona
ale z Chopina nie chciałem lecieć :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 25.11.2015 09:37

ajdadi napisał(a):ale z Chopina nie chciałem lecieć

... mogłoby być ciekawie z szalikiem na Szopenie ... :wink: ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2015 09:42

kmichal napisał(a):... mogłoby być ciekawie z szalikiem na Szopenie ... :wink: ... :mrgreen: ...

...właśnie... :mrgreen: :papa:
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2015 09:47

Michał....a jak tam u Ciebie fmix chodzi...jest coś lepiej :?: :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 25.11.2015 09:53

ajdadi napisał(a):...właśnie...

... :wink: ...

ajdadi napisał(a):Michał....a jak tam u Ciebie fmix chodzi...jest coś lepiej

... całą Danię mam już na Fmixie i tylko kopiuje linki z niego, ale co ciekawe tylko na laptopie syna w miarę to idzie a już na moim kompie oraz w pracy strasznie muli więc nie wiem o co tutaj biega ... :roll: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2015 09:58

kmichal napisał(a):... całą Danię mam już na Fmixie i tylko kopiuje linki z niego, ale co ciekawe tylko na laptopie syna w miarę to idzie a już na moim kompie oraz w pracy strasznie muli więc nie wiem o co tutaj biega ... :roll: ...

...czyli tak jak u mnie...idzie...idzie jest OK :wink: ...a po chwili zawiecha :? :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 25.11.2015 10:05

ajdadi napisał(a):...czyli tak jak u mnie...idzie...idzie jest OK ...a po chwili zawiecha

... aż boję się myśleć jak długo będę zgrywał foty z Gardy ... :roll: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2015 11:13

kmichal napisał(a):... aż boję się myśleć jak długo będę zgrywał foty z Gardy ... :roll: ...

Będzie trzeba się ewakuować... :roll: gdzieś indziej... :roll:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 25.11.2015 11:18

ajdadi napisał(a):Będzie trzeba się ewakuować... gdzieś indziej...

... ja jeszcze spróbuję z Gardą, ale jak nie pójdzie to wyjścia nie będzie ... :roll: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 25.11.2015 11:25

kmichal napisał(a):... ja jeszcze spróbuję z Gardą, ale jak nie pójdzie to wyjścia nie będzie ... :roll: ...

Przypuszczam ,że lepiej już nie będzie :roll:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 25.11.2015 11:27

ajdadi napisał(a):Przypuszczam ,że lepiej już nie będzie

... ciekawe o co w tym wszystkim biega - dlaczego im nie zależy ... :roll: ...
Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Włochy - Italia

Styczniowy Rzym w odcieniach szarości ... - strona 32
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone