kmichal napisał(a):... teraz chyba ją odnawiają, zresztą jak pierwszą drużynę trener Urban ... ... mam nadzieję, że obie lokomotywy wreszcie trafią na właściwe tory ... ... a tymczasem jutro meczyk, do Lizbony nie leciałeś ? ...
Miałem...być...
kmichal napisał(a):... teraz chyba ją odnawiają, zresztą jak pierwszą drużynę trener Urban ... ... mam nadzieję, że obie lokomotywy wreszcie trafią na właściwe tory ... ... a tymczasem jutro meczyk, do Lizbony nie leciałeś ? ...
kmichal napisał(a):... łee, szkoda ... ... pomachałbyś mi przez ekran ... ...
... coś czuje, że będzie dobrze ... ...
ajdadi napisał(a):To tak jest jak ktoś myśli ,że coś zrobił dobrze...od 5 XI myślałem ,że mogę płacić kartą przez neta
chcąc zrobić rezerwację na Ryanie w piątek...okazało się ,że jednak nie mogę...pani z banku coś .........
i dopiero od poniedziałku podobno mogę już płacić...ale w tym czasie ceny z 50euro poszły na prawie150euro,
a teraz już 200euro...mówimy tu o locie z Beauvais do Lizbony...do tego Poznań-Beauvais...hotel....i cała reszta więc sorry...ale za drogo jak na 4 dni
kmichal napisał(a):... tak to czasami bywa ... ... zgadza się przy takich cenach to wychodzi zdecydowanie za drogo ... ... ale nie ma tego złego - w domku przy piwku i paluszkach też da się oglądać, oby tylko nasi stanęli na wysokości zadania, bo szansa jeszcze jest na bardzo dobry wynik ... ...
ajdadi napisał(a):...właśnie...
ajdadi napisał(a):Michał....a jak tam u Ciebie fmix chodzi...jest coś lepiej
kmichal napisał(a):... całą Danię mam już na Fmixie i tylko kopiuje linki z niego, ale co ciekawe tylko na laptopie syna w miarę to idzie a już na moim kompie oraz w pracy strasznie muli więc nie wiem o co tutaj biega ... ...