ajdadi napisał(a):Jestem...jestem...
maslinka napisał(a):Naoglądałam się w tym roku cerkwi w Czarnogórze, ale ta Zbawiciela na Krwi robi wrażenie!
maslinka napisał(a):A szerokie arterie Sankt Petersburga przypominają mi ulice Mińska
kmichal napisał(a):Dzień 1 - 11.06.2018 - "Wyjazd"
.
Na poznańską Ławicę dojeżdżamy o godz: 9:20, czyli 2,5 h przed planowanym odlotem. Wchodzimy do środka i sprawdzamy gdzie ustawić się z bagażami. Jednak na tablicy tej informacji nie ma, jest za to inna - "lot odwołany" ... ... ...
Dla pewności sprawdzamy kilka razy, jednocześnie wiele myśli przenika mi przez głowę - co teraz Spoglądam na prawo, jest "budka" LOT-u. Idziemy tam i słyszymy jak jeden z pracowników otrzymuje tą informację co my, tylko że telefonicznie ... ...
Podchodzimy do drugiego stanowiska w którym nasze obawy się potwierdzają, co teraz
Uzyskujemy informację, że około godz: 12:30 będzie podstawiony autokar, który zawiezie nas do Warszawy, jednak na nasz lot do Moskwy nie zdążymy. Pani sprawdza nam jeszcze lot wieczorny, ale na niego zostało tylko jedno wolne miejsce, czyli nic z tego ... ... Sprawdza jeszcze pociągi i informuje, że za 25 min. mamy taki którym zdążymy. Następnym niestety już nie. Prosimy żeby zamówiła nam taxi na poznański dworzec, ale widząc jej powolne ruchy wychodzimy z punktu LOT-u i sami bierzemy taxi na dworzec kolejowy. Informujemy kierowcę, że mamy 20 min. do pociągu i "rura" przez miasto ... ...
GOLDEN napisał(a):Ale jaja.
p.....ny LOT.
GOLDEN napisał(a):Jaką stylizacją piłkarza kierował się syn