AdamBeata napisał(a): pamiętam objazd, który mieliśmy do pokonania, żeby ominąć Kazachstan...bagatela 800km
Z lekka coś krótki ten objazd... Pozdrawiam
AdamBeata napisał(a):ajdadi napisał(a):Ładne odległości będziecie mieli do pokonania...
W Rosji prawdziwe odległości zaczynają się za Uralem, pamiętam objazd, który mieliśmy do pokonania, żeby ominąć Kazachstan...bagatela 800km
ajdadi napisał(a):No patrz...to tak samo jak ja...
Mikeee napisał(a):też nieźle. Moskwa klasa sama w sobie, no a Wołgograd to przecież były Stalingrad
Mikeee napisał(a):moje marzenie do zrealizowania na kiedyś to podróż koleją transsyberyjską z Moskwy do Władywostoku...
ajdadi napisał(a):Widzę ,że program wyjazdu będziecie mieli napięty...
kmichal napisał(a):... wyjazd będzie trwał 19 dni z czego 5 noclegów w pociągu ... ...
kmichal napisał(a):... tylko ceny kwater abstrakcyjne ... ...
to chyba i krasnala spotkaliście...kmichal napisał(a):... najmłodszy nie chciał opuścić fontann - trochę czasu przy nich spędziliśmy ... ...
piekara114 napisał(a):To chyba wolnego na inne wyjazdy już Ci zabraknie...
piekara114 napisał(a):Rozejrzyj się po akademikach, powinno być lepiej... nawiąż kontakt z wydziałem rusycystki na uniwerku, też mogą pomóc z jakimiś namiarami... studenci na wymianach wynajmują mieszkania i z chęcią pomogą....koega często tak robi, a tak znajdujemy hostessy na targi
piekara114 napisał(a):to chyba i krasnala spotkaliście...
kmichal napisał(a):...w relacji pojawi się krasnal - motocyklista ... ...piekara114 napisał(a):to chyba i krasnala spotkaliście...