kmichal napisał(a):
... dodatkowo między miastami gospodarzami będą uruchomione specjalne darmowe pociągi - wstęp za okazaniem biletu oraz tej karty ...
Jak dla Was to tylko się cieszyć
piekara114 napisał(a):Te pociągi to super. W Rosji rozmach to mają. Zresztą zobaczysz sam, jak staniesz przed ulicą, gdzie jeden kierunek ruchu to 10 pasów, i to w centrum....
piekara114 napisał(a):Z ciekawości, w jakiej cenie upolowałeś tak wcześnie loty? Mi z KR-WWA-SVO udało się kupić za 890 zł (4 mce przed lotem, bez możliwości zwrotu).
kmichal napisał(a):
... zauważyłem, że ceny zaczynają rosnąć ( czyli kibice ruszyli już na łowy ), a skoro bilety z Poznania do Moskwy ( przesiadka w Warszawie ) kosztują tyle co pociąg to nie sądzę, żeby ich ceny poszły w dół ...
ajdadi napisał(a):No raczej nie potanieja...więc...dobry ruch z Twojej strony.
piekara114 napisał(a):Byłam i ruszaj z tematem
kmichal napisał(a):... zanim ruszymy z właściwym tegorocznym tematem, może kogoś zainteresuje krótki wypad do Wrocławia i okolic z maja 2016 roku ... ... jeżeli znajdą się chętni, to coś tam pokażę z tego lajtowego wyjazdu ... ...
kmichal napisał(a):... w piątek po losowaniu będę musiał ułożyć sobie grafik całego wyjazdu i rezerwować pociągi, bo ilość miejsc jest ograniczona ... ..