Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Styczniowy Rzym w odcieniach szarości ...

We Włoszech znajduje się najstarszy na świecie uniwersytet, jest nim założony w 1088 roku Uniwersytet Boloński. Na terenie Włoch znajdują się 2 słynne wulkany: Etna i Wezuwiusz. We Włoszech trzykrotnie odbywały się igrzyska olimpijskie w latach 1956, 1960 i 2006. We Włoszech znajduje się 50 obiektów światowego dziedzictwa kultury UNESCO. Modena we Włoszech to prawdziwa stolica samochodów sportowych, mieści się w niej 5 fabryk luksusowych samochodów sportowych: Ferrari, Maserati, Lamborghini, Pagani i De Tomasso.
kmichal
Koneser
Re: Czerwcowa Fionia 2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 26.11.2017 11:24

ajdadi napisał(a):Oczywiście ,że będę dalej z Wami podróżował...

... jeszcze nawet zdjęć z letnich wakacji nie zgrałem ... :roll: ... a już jestem w trakcie opracowywania wyjazdu lutowego oraz niespodziewanego, ale mega oczekiwanego czerwcowego ... 8O ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.11.2017 11:30

kmichal napisał(a):
... jeszcze nawet zdjęć z letnich wakacji nie zgrałem ... :roll: ... a już jestem w trakcie opracowywania wyjazdu lutowego oraz niespodziewanego, ale mega oczekiwanego czerwcowego ...

Dobre :wink:
...w lutym Hiszpania...a w czerwcu... :?: :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 26.11.2017 11:44

ajdadi napisał(a):Dobre
...w lutym Hiszpania...a w czerwcu...

... a w czerwcu trafił się nam kierunek dokładnie odwrotny ... :wink: ... czyli kierunek: wschód - po raz pierwszy zresztą ... :wink: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.11.2017 11:57

Bułgaria ,Turcja czy Cypr... :?: a może jeszcze dalej... :oczko_usmiech: :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 26.11.2017 12:03

ajdadi napisał(a):Bułgaria ,Turcja czy Cypr... a może jeszcze dalej...

... aż tak turystyczny kierunek to nie ... :wink: ... to jest taki prawdziwy wschód - "z krwi i kości" ... 8) ... mamy męską wyprawę z najstarszym synem do Rosji - a motywem przewodnim będą mistrzostwa świata w kopaną ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.11.2017 12:15

kmichal napisał(a):
... aż tak turystyczny kierunek to nie ... :wink: ... to jest taki prawdziwy wschód - "z krwi i kości" ... 8) ... mamy męską wyprawę z najstarszym synem do Rosji - a motywem przewodnim będą mistrzostwa świata w kopaną ...

Proszę ,proszę...już Wam zazdroszczę :D oczywiście jestem za naszymi...
Ale tak daleko to mógłbym jechać czy lecieć tylko za Kolejorzem...zresztą dzięki wizycie w Portugalii na meczu Lecha potem zabrałem Justę do Bragi...
Na Man City czy Pradze i Turynie też byłem...nie chwaląc się o -11 i śniegu w Salzburgu :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 26.11.2017 12:25

ajdadi napisał(a):zresztą dzięki wizycie w Portugalii na meczu Lecha potem zabrałem Justę do Bragi...
Na Man City czy Pradze i Turynie też byłem...nie chwaląc się o -11 i śniegu w Salzburgu

... to ja Tobie zazdroszczę ... :wink: ...

ajdadi napisał(a):Ale tak daleko to mógłbym jechać czy lecieć tylko za Kolejorzem.

... syn nie raz namawiał mnie na taki wyjazd, jak się w końcu zdecyduję to uderzę do Ciebie w kwestiach organizacyjnych ... :) ...

ajdadi napisał(a):Proszę ,proszę...już Wam zazdroszczę oczywiście jestem za naszymi...

... udało się nam załapać na trzy mecze grupowe, czekamy zatem na piątkowe losowanie ... :oczko_usmiech: ...
Pozdrawiam.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 26.11.2017 12:30

Oj, rzeczywiście koniec nagły 8O
Dzięki za relację :idea: z jednego z dwóch :idea: naszych najbardziej w tej chwili ulubionych krajów :)
Zdecydowanie traktujemy Danię jako kierunek priorytetowy :) , ale z racji niewiadomojakiej pogody w wybranym terminie zawsze może się okazać że wylądujemy gdzie indziej.
Kierunek wschód 8O , oprócz meczów które akurat dla mnie priorytetem nie są :wink: mam nadzieję będzie jakieś zwiedzanie ? :)
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.11.2017 12:32

kmichal napisał(a):.
... udało się nam załapać na trzy mecze grupowe, czekamy zatem na piątkowe losowanie ...

Jestem bardzo ciekawy losowania... :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 26.11.2017 12:46

kulka53 napisał(a):Oj, rzeczywiście koniec nagły

... skoro większość tak mówi, to coś w tym być musi ... :wink: ... następnym razem postaram się mniej zaskoczyć na koniec relacji ... :oczko_usmiech: ...

kulka53 napisał(a):Dzięki za relację z jednego z dwóch naszych najbardziej w tej chwili ulubionych krajów
Zdecydowanie traktujemy Danię jako kierunek priorytetowy , ale z racji niewiadomojakiej pogody w wybranym terminie zawsze może się okazać że wylądujemy gdzie indziej.

... a ja dziękuję za obecność ... :) ... faktycznie tegoroczna pogoda była dużo bardziej kapryśna od tej z 2015 roku ... :evil: ... a ja cały czas czekam na dokończenie Waszej duńskiej wyprawy ... :wink: ...

kulka53 napisał(a):Kierunek wschód , oprócz meczów które akurat dla mnie priorytetem nie są mam nadzieję będzie jakieś zwiedzanie ?

... innej opcji nie ma ... 8) ... dużo zależy od losowania - czyli miast gdzie będziemy grać; Moskwa jest pewna, a reszta do piątku jest niewiadomą ... :roll: ...
Pozdrawiam.
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 26.11.2017 12:49

ajdadi napisał(a):Jestem bardzo ciekawy losowania...

... ja też - od tego zależy co uda nam się zobaczyć w sferze poza piłkarskiej ... :oczko_usmiech: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.11.2017 13:13

kmichal napisał(a):... ja też - od tego zależy co uda nam się zobaczyć w sferze poza piłkarskiej ...

Byle do piątku...i wszystko będzie jasne... :oczko_usmiech: :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 26.11.2017 13:32

ajdadi napisał(a):Byle do piątku...i wszystko będzie jasne...

... dokładnie, a dla mnie zacznie się okres przygotowań ... :D ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 26.11.2017 14:03

kmichal napisał(a):
... dokładnie, a dla mnie zacznie się okres przygotowań ...

Nie wiem co się Tobie marzy... :wink:...ale przypuszczam, że jakieś typy już masz upatrzone... :oczko_usmiech: :papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 26.11.2017 14:14

ajdadi napisał(a):Nie wiem co się Tobie marzy... ...ale przypuszczam, że jakieś typy już masz upatrzone...

... najkorzystniejszej wychodzi grupa D lub E, czyli Moskwa + Petersburg ... :wink: ...
Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Włochy - Italia

Styczniowy Rzym w odcieniach szarości ... - strona 231
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone