ajdadi napisał(a):Oczywiście ,że będę dalej z Wami podróżował...
... jeszcze nawet zdjęć z letnich wakacji nie zgrałem ...
Pozdrawiam.
.png)
ajdadi napisał(a):Oczywiście ,że będę dalej z Wami podróżował...

kmichal napisał(a):
... jeszcze nawet zdjęć z letnich wakacji nie zgrałem ...... a już jestem w trakcie opracowywania wyjazdu lutowego oraz niespodziewanego, ale mega oczekiwanego czerwcowego ...

.png)
ajdadi napisał(a):Bułgaria ,Turcja czy Cypr... a może jeszcze dalej...

kmichal napisał(a):
... aż tak turystyczny kierunek to nie ...... to jest taki prawdziwy wschód - "z krwi i kości" ...
... mamy męską wyprawę z najstarszym synem do Rosji - a motywem przewodnim będą mistrzostwa świata w kopaną ...

.png)
ajdadi napisał(a):zresztą dzięki wizycie w Portugalii na meczu Lecha potem zabrałem Justę do Bragi...
Na Man City czy Pradze i Turynie też byłem...nie chwaląc się o -11 i śniegu w Salzburgu
ajdadi napisał(a):Ale tak daleko to mógłbym jechać czy lecieć tylko za Kolejorzem.
ajdadi napisał(a):Proszę ,proszę...już Wam zazdroszczę oczywiście jestem za naszymi...
... .png)
.png)
kulka53 napisał(a):Oj, rzeczywiście koniec nagły
... kulka53 napisał(a):Dzięki za relację z jednego z dwóch naszych najbardziej w tej chwili ulubionych krajów
Zdecydowanie traktujemy Danię jako kierunek priorytetowy , ale z racji niewiadomojakiej pogody w wybranym terminie zawsze może się okazać że wylądujemy gdzie indziej.
kulka53 napisał(a):Kierunek wschód , oprócz meczów które akurat dla mnie priorytetem nie są mam nadzieję będzie jakieś zwiedzanie ?