bardzo ciekawa ta duńska architektura
pozdrawiam,
M
kmichal napisał(a):z ciekawości śledziłem codzienne prognozy na Lofotach i o dziwo byłem pozytywnie zaskoczony
kulka53 napisał(a):No i jest relacja z naszego drugiego ulubionego kraju (ten pierwszy to jak u Adriana, wiadomo - biało-niebieski )
kulka53 napisał(a):Strasznie fajnie popatrzeć na kolorowe domki i te wietrzne trawiasto-morskie przestrzenie, krowy, konie...
kulka53 napisał(a):A gdy dotrzemy kiedyś wreszcie do Kopenhagi, rejs po kanałach będzie punktem obowiązkowym
kulka53 napisał(a):Pogoda jest jaka jest, trzeba się z tym pogodzić, wg mnie Dania nawet w te pochmurne dni jest przepiękna, a sunące po niebie chmury też potrafią dodać malowniczości krajobrazowi...warto się zaopatrzyć w coś ciepłego i przeciwdeszczowego
kulka53 napisał(a):W tym roku Dania była w planie ale prognozy rzeczywiście nie zachęcały, a wyjazd w inny północny region ostatecznie i tak nie doszedł do skutku
kulka53 napisał(a):Śledziłem na innym forum relację z Lofotów w lipcu i z każdym kolejnym odcinkiem miałem coraz większe oczy ze zdumienia - kolejny dzień i znów słońce i bezchmurne niemal niebo....
kmichal napisał(a):... a podasz może linka na tą relację - bo Norwegia i Lofoty kuszą, ale trafić tam taką pogodę to jak wygrać w totka ... ...
kmichal napisał(a):A jak wojaże po biało-niebieskiej krainie
kulka53 napisał(a):na razie będziemy wybierać bliższe okolice północnych kierunków, pomysłów jest całkiem sporo.
kulka53 napisał(a):A co do wspomnianej relacji, oto ona
kulka53 napisał(a):zwłaszcza pogody, atrakcyjności odwiedzonych wysp, no i niewysokiego kosztu ogólnego
kulka53 napisał(a):Pozdrawiam i czekam na c.d. przepięknej Danii
Franz napisał(a):Dosyć często zdarzają mi się spotkania z końmi w górach - zawsze miłe spotkania, zwłaszcza, kiedy dołączają źrebaki...