ajdadi napisał(a):A kiedy lecisz?
Bo już wszystko mi się pokręciło?
... bo te nasze tegoroczne wakacje są dokładnie takie ... ... wylot mamy 10 a powrót 17 i potem w pełnym składzie ponownie do Gdańska na kilka dni ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):A kiedy lecisz?
Bo już wszystko mi się pokręciło?
ajdadi napisał(a):Po pierwszym dniu w pracy czuję się jakbym z 3000 km non stop autem przejechał...
ajdadi napisał(a):Muszę coś w pracy wymyślić i chociaż jakiś dłuższy weekend sobie zrobić
_Piotrek_ napisał(a):Mam ten kierunek na uwadze już od jakiegoś czasu, ale zawsze coś innego bierze górę. Może dzięki tej relacji szybciej podejmę decyzję o wycieczce w tamte strony.
ajdadi napisał(a):Z tym dłuższym sierpniowym będzie lipa...Justa pracuje.
Pozdrawiam
Beata W. napisał(a):No to nadrobilam saksonskie zaległości. Kolejki w NFZ czasem się przydają. Pozdrawiam
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):No to nadrobilam saksonskie zaległości. Kolejki w NFZ czasem się przydają. Pozdrawiam
... u mnie, zresztą jak zawsze zadanie miałaś ułatwione - w zasadzie same foty ... ... a kolejek to życzę jak najmniej ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):Zresztą bardzo ładne foty
Beata W. napisał(a):A jakoś tak zostawiłam karty EKUZ na ostatnią chwilę, trochę też z powodów technicznych, to miałam za swoje. Ale udało się i karty mam