Beata W. napisał(a):kiedyś się przyda do wykorzystania na własnej skórze. Bo fajna ta Majorka
... mogę tylko polecić - naprawdę warto ... ... zresztą planuję Majorkę na rok przyszły i mam nadzieję, że wypali ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):kiedyś się przyda do wykorzystania na własnej skórze. Bo fajna ta Majorka
ajdadi napisał(a):Jak zawsze fajnie się z Wami podróżowało
ajdadi napisał(a):teraz czekam na kolejną relację
marze_na napisał(a):Dzięki Michał
marze_na napisał(a):Bez żadnej ściemy, narobiłeś mi apetytu na Majorkę .
marze_na napisał(a):Z pewnością wrócę jeszcze do tej relacji
No wiesz, za porządną PALMĘ trzeba więcej zapłacićkmichal napisał(a):Podsumowanie:
- koszt o około 50% wyższy od zeszłorocznej zimowej Malty ... ...
kmichal napisał(a):I to by było na tyle.
Dziękuję wszystkim których nasza wyprawa zainteresowała i tutaj zaglądali ... ...
mysza73 napisał(a):No wiesz, za porządną PALMĘ trzeba więcej zapłacić
mysza73 napisał(a):Dzięki, cała przyjemność po mojej stronie
marze_na napisał(a):Dzięki Michał
Bez żadnej ściemy, narobiłeś mi apetytu na Majorkę .
dangol napisał(a):Kolejna super podróż w Waszym wydaniu !
dangol napisał(a):Oczywiście, po takiej lekturze najchętniej już teraz wybrałabym się na Majorkę, a przecież mam całe mnóstwo niezrealizowanych planów, chociażby równie fajnie pokazaną przez Ciebie Maltę , że już o moich licznych greckich pomysłach nie będę dokładniej wspominać... Cóż, realia są takie, że - z różnych powodów - większość z nich będzie musiała być tylko "palcem po mapie". Na szczęście są takie relacje jak Twoja , dzięki którym na mapach pojawia się trochę konkretów .
piekara114 napisał(a):Mi też
piekara114 napisał(a):A szczerze mówiąc myślałam, że w tym czasie jest tam trochę cieplej....
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):A szczerze mówiąc myślałam, że w tym czasie jest tam trochę cieplej....
... w środku zimy, średnia temp. w ciągu dnia oscylująca między 14-16 stopni C to chyba nie jest zły wynik ... ...
Mikeee napisał(a):Świetna relacja.
Mikeee napisał(a):Dzięki za przybliżenie mi Majorki. Nie miałem pojęcia, że jest tak atrakcyjna - jest tam sporo ciekawych miejsc do zobaczenia
Mikeee napisał(a): I chyba najlepiej jechać tam poza sezonem.