marze_na napisał(a):Ale na zdjęciach widać, że pi...ło konkretnie .
... dawało niemiłosiernie ... ... następnego dnia rano kilka skutków nawałnicy uwieczniłem na zdjęciach ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):
... u mnie rodzinka ( niestety beze mnie - ja tylko jako szofer ... ... ) w lipcu jedzie na tydzień do Świnoujścia, a w sierpniu już wspólnie tydzień w Gdańsku ( rozbity na dwa turnusy ... ... ), a tydzień na południu Europy ... ...
... w tym roku mamy totalny wakacyjny mix ... ...
ajdadi napisał(a):Czyli plan masz
ajdadi napisał(a):tajemniczo piszesz
ajdadi napisał(a):...właśnie o tą kartę mi chodziło...
kmichal napisał(a):... nie mogę zdradzić wszystkich planów bo nie będę atrakcyjny ... ... musi być nutka zaskoczenia ... ... mogę zdradzić, że głównie będziemy plażować przez ten tydzień ... ...
ajdadi napisał(a):Bo jakieś podejrzenia mam
ajdadi napisał(a):.jedziesz czy lecisz...
piekara114 napisał(a):Weekend poza domem a tu taki spektakl zadałeś. Super. poranna plaże także bardzo miła
piekara114 napisał(a):Dania, Świnoujście, Gdańsk, południe samolotem (Rodos? Kreta?) tacy to pożyją....
piekara114 napisał(a):a u mnie za oknem szaro, buro i ledwie 13tka na termometrze...
tony montana napisał(a):No to będziemy czekać na kolejne relacje, w tym znad pięknego Bałtyku
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):No to będziemy czekać na kolejne relacje, w tym znad pięknego Bałtyku
... we wtorek nad nim byłem i prezentował się niczego sobie ... ...
... a co do relacji to się zobaczy czy czas pozwoli ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):No proszę, a gdzie konkretnie?
tony montana napisał(a):Ja ostatnio byłem wczoraj