tony montana napisał(a):Jak oglądałem filmy o Majorce to słabo mi się robiło, gdy widziałem ile tam jest ludu w lato
No i pijani Angole są....
I tam też ci Angole
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Jak oglądałem filmy o Majorce to słabo mi się robiło, gdy widziałem ile tam jest ludu w lato
I tam też ci Angole
mysza73 napisał(a):Nadrobiłam zaległości i tu ,
no muszę przyznać, że u Ciebie (w przeciwieństwie do Beaty ) przybyło całkiem sporo pod mą nieobecność
tony montana napisał(a):Port de Soller faktycznie urokliwy, sporo jachtów widzę
Ciekawy ten samochód w ciapki ;0
marze_na napisał(a):Muszę przyznać, że bardzo mi się ta Majorka podoba. Nigdy wcześniej nie interesowałam się tą wyspą, a okazuje się, że to kierunek warty uwagi.
Mówisz, że w sezonie drogo
tony montana napisał(a):Jak oglądałem filmy o Majorce to słabo mi się robiło, gdy widziałem ile tam jest ludu w lato
mysza73 napisał(a):I tam też ci Angole
tony montana napisał(a):No, ale przynajmniej po angielsku w Portugalii wszędzie można się dogadać, nie jak w zachodniej Andaluzji
U Ciebie za to nic a nic nowego nie widać......mysza73 napisał(a):Nadrobiłam zaległości i tu ,
no muszę przyznać, że u Ciebie (w przeciwieństwie do Beaty ) przybyło całkiem sporo pod mą nieobecność
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):A kurorcik bardzo ładny, a jachty, morze i palmy to idealne połączenie...
... i do tego to słoneczko i brak tłumów ... ...
Pozdrawiam.
piotrf napisał(a):Ale ta ostatnia kompilacja tylko poza sezonem . . . niestety
Mikeee napisał(a):Trochę czasu mi to zajęło, bo dzieje się sporo tu u Ciebie - ale w końcu jestem na bieżąco