mysza73 napisał(a):A u mnie za oknem dziś biało ...
piekara114 napisał(a):To pogoda u Ciebie opóźniona, u mnie biało było wczoraj, dziś już tylko prószy....
... u nas od rana przepiękne słoneczko ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):A u mnie za oknem dziś biało ...
piekara114 napisał(a):To pogoda u Ciebie opóźniona, u mnie biało było wczoraj, dziś już tylko prószy....
marze_na napisał(a):Fornalutx bardzo w moim guście .
marze_na napisał(a):Ponieważ mój czerwcowy urlop na Hvarze stanął pod dużym znakiem zapytania to z dużo większą uwagę będę się teraz pochylać nad Twoją relacją
kmichal napisał(a):... ... czyżby Majorka była rozważana ... ...
marze_na napisał(a):Między innymi .
marze_na napisał(a):Interesujących kierunków jest kilka. Zależy czy, kiedy i na ile uda się wyrwać na urlop i jakie loty uda się wtedy znaleźć.
mysza73 napisał(a):kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Super
... promienie słoneczka potrafią zdziałać cuda ... ...
Pozdrawiam.
A u mnie za oknem dziś biało ...
kmichal napisał(a):marze_na napisał(a):Między innymi .
... kierunek jak najbardziej właściwy ... ...marze_na napisał(a):Interesujących kierunków jest kilka. Zależy czy, kiedy i na ile uda się wyrwać na urlop i jakie loty uda się wtedy znaleźć.
... ja od dzisiaj szukam kierunku na właściwe ( letnie ) wakacje ... ... taki psikus wakacyjny mnie spotkał ... ...
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):Właśnie mijałam dziś po drodze do pracy paskudnie obśnieżone samochody. I co wszystkie mały rejestracje na WR.....
Beata W. napisał(a):Czemu psikusik? To co ciekawego rozważacie na wakacje
kmichal napisał(a):... miał być nasz Bałtyk, ale okazało się, że wczasy zakładowe nie dla nas - czas na poszukiwanie nowego miejsca ... ... trzeba zrobić rodzinną naradę ... ...Beata W. napisał(a):Czemu psikusik? To co ciekawego rozważacie na wakacje
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Właśnie mijałam dziś po drodze do pracy paskudnie obśnieżone samochody. I co wszystkie mały rejestracje na WR.....
... taki kwietniowy psikus ... ...Beata W. napisał(a):Czemu psikusik? To co ciekawego rozważacie na wakacje
... miał być nasz Bałtyk, ale okazało się, że wczasy zakładowe nie dla nas - czas na poszukiwanie nowego miejsca ... ... trzeba zrobić rodzinną naradę ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Czyli zakład zrobił psikusa???
piekara114 napisał(a):A co w to miejsce obstawiasz???
piekara114 napisał(a):Ja też jeszcze nic nie mam.....
Beata W. napisał(a):No Bałtyk fajna sprawa tylko w wakacje to jakoś mi przestał pasować, i pogodę ciężko trafić. Latem wolę już nasze Mazury
Beata W. napisał(a):A narada musi być, żeby potem nie było na jednego
agata26061 napisał(a):Właśnie troszkę nadrobiłam A miałam co, bo zaległości na forum ostatnio mam ogromne. Stopniowo nadrabiam, ale u Ciebie stanowczo było co, bo utknęłam jeszcze przy końcówce letniej Malty. Teraz już jestem na bieżąco
agata26061 napisał(a):Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy