ajdadi napisał(a):...czyli aparat cały czas ten sam...
... chyba za bardzo sentymentalny jestem - byłem już bliski zmiany, ale ostatecznie stary poszedł do naprawy i chyba to nie był dobry wybór ...
Pozdrawiam.
.png)
ajdadi napisał(a):...czyli aparat cały czas ten sam...
.png)
kmichal napisał(a):WYPAD NR 7: MAJORKA 2017 - 1300 km, 150000 kroków po majorkańskiej ziemi.
Na początek tradycyjnie skromna fotograficzna zachęta ......
kmichal napisał(a):CDN... ( kiedyś tam )

.png)
mysza73 napisał(a):Na temat zdjęć wypowiem się jak mi oddadzą normalnie działający internet (chociaż może to i dobrze, że tych zdjęć nie widzę )
mysza73 napisał(a):SĄ NIESMACZNE
.png)
mysza73 napisał(a):Na temat zdjęć wypowiem się jak mi oddadzą normalnie działający internet(chociaż może to i dobrze, że tych zdjęć nie widzę
![]()
)
.png)
Na feriach, ofkorspiekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Na temat zdjęć wypowiem się jak mi oddadzą normalnie działający internet(chociaż może to i dobrze, że tych zdjęć nie widzę
![]()
)
A Ty jeszcze nie na feriach![]()
.png)
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Na temat zdjęć wypowiem się jak mi oddadzą normalnie działający internet(chociaż może to i dobrze, że tych zdjęć nie widzę
![]()
)
.png)
Ciebie też trzeba bacikiem pogonić ... jak nie ubijesz, to nie ujedziesz ...tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Na temat zdjęć wypowiem się jak mi oddadzą normalnie działający internet(chociaż może to i dobrze, że tych zdjęć nie widzę
![]()
)
Jutro leci....

.png)
.png)