kulka53 napisał(a):Dzięki Michale za relację
... ależ proszę uprzejmie, przyjemność również po mojej stronie bo mogłem po raz drugi odbyć tą podróż ...
...
kulka53 napisał(a):Zasiadłem wczoraj wieczorem i "wciągnąłem" kilkanaście zaległych stron naraz
... na ostatnich "metrach" nieco przyspieszyłem ...
...
kulka53 napisał(a):Ponownie odniosłem wrażenie że Gozo jest fajniejszą maltańską wyspą (Ramla - super)... chociaż miejskie widoczki Trójmiasta są nie do podrobienia
... Trójmiasto jest przepiękne i w miarę spokojne, oczywiście polecam ....
... a Gozo będzie naszym następnym miejscem pobytu w przypadku jak jeszcze kiedyś zawitamy na Maltę ...
... na Ramla mam jeszcze do zdobycia
grotę położoną nad plażą z której są fantastyczne widoczki ...
...
kulka53 napisał(a):Na autobusy to pewnie dłuższy czas patrzeć nie mogliście
... akurat ja jestem do komunikacji przyzwyczajony ( dojazd do pracy ), a najmłodszy to "zakochał" się w transporcie publicznym i teraz co widzi autobus lub tramwaj to wsiadałby do nich, ale fakt jazda komunikacją i te przesiadki oraz uzależnienie od niej może sprawiać trochę problemów ...
...
...
kulka53 napisał(a):Blue Lagoon... bez komentarza
... zgadzam się ...
...
kulka53 napisał(a):Fajny pomysł z Sycylią , zwłaszcza że warunki pogodowe dopisały, chociaż pewnie trochę męczący musiał być ten dzień.
... chyba najbardziej wkurzające było to, że Pani przewodnik w trakcie jazdy opowiadała nam o mijanych miejscach, a my tego na żywo nie mogliśmy zobaczyć ...
... nie tak do tej pory podróżowaliśmy, ale nie można mieć wszystkiego ...
...
co się odwlecze ...
...
kulka53 napisał(a):Ładnie tam... żeby jeszcze mieć gwarancję dobrej pogody przez 2 tygodnie poza sezonem to można by pomyśleć.
... sądzę, że akurat z tym większych problemów nie będzie ...
...
kulka53 napisał(a):Pozdrawiam... i do następnej relacji z innej wyspy na M
... mam nadzieję, że do tego czasu w pracy trochę się wyluzuje i będzie czas na pisanie, a raczej na wklejanie zdjęć ...
...
Pozdrawiam.