Bardzo fajnie pokazałeś miasto...dla mnie bomba
Widzę ,że zainteresowania mamy podobne (patrz ostatnia fotka)
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):Bardzo fajnie pokazałeś miasto...dla mnie bomba
ajdadi napisał(a):Widzę ,że zainteresowania mamy podobne (patrz ostatnia fotka)
longtom napisał(a):Fanem tego akurat miejsca nie jestem.
Wolę dinozaury w Muzeum Przyrodniczym.
tony montana napisał(a):Znając nieco topografię Berlina to dość szybko przemieściliście się z Alexander Plarz
tony montana napisał(a):Kawał drogi
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Znając nieco topografię Berlina to dość szybko przemieściliście się z Alexander Plarz
... chyba aż tak szybko nie było ... ... sprawdzałem po fotach i wyszło z Alexanderplatz pod Reichstag ponad 2,5 godz. ... ...tony montana napisał(a):Kawał drogi
... około 3,5 km ... ... czyli tempo było raczej powolne ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Za Bramą Barndenburską w lewo (czyli w odwrotną stronę niż do Reichstagu), po drodze do Potsdamer Platz jest ten specyficzny kamienny pomnik pomordowanym składający się z kilku tysięcy betonowych bloków, byliście tam?
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Za Bramą Barndenburską w lewo (czyli w odwrotną stronę niż do Reichstagu), po drodze do Potsdamer Platz jest ten specyficzny kamienny pomnik pomordowanym składający się z kilku tysięcy betonowych bloków, byliście tam?
... cholerka, wstyd się przyznać ... ... przechodziliśmy obok, a ja się zastanawiałem co to jest ... ...
teraz to już wiem ... dzięki za info ... ...
Pozdrawiam.