Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bliżej lub dalej do Chorwacji.

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 28.11.2005 10:09

Może ktos na ten temat pracę magisterską napisze? :lol: :lol:
AndAn
Odkrywca
Deszyfracja

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndAn » 28.11.2005 10:27

>Nie jestem geniuszem,

Dobra dobra ... i tak rozgryzłem Twój poprzedni post.
Złamałem szyfr ! ... wystarczyło usunąć kilka fraz i ukazała się prawdziwa treść przesłania ...

"Temat zrobiłam, z podziwu nad zacięciem.
Długość zależała od jego charakteru.
Jeden może i Przy jeździe autostradą.
Trudno aby dwoje robiło to na tak długim odcinku.
Minimalne różnice na prostej kobiecie się wydaje."

Nie gniewaj się :-)

AndAn
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 28.11.2005 10:29

liwan napisał(a):Ale sobie tu dysputujemy. Kobiety (a pewnie nie tylko), które tu przez przypadek wchodzą, robia 8O , usmiechają sie z politowaniem (?) i szybko wychodzą. :lol:
To taki 8) przerywnik. Pozdrowienia.

Tu kobieta :) :Od początku ślędzę wątek i najpierw myślałam, ze Wam napiszę, że mi imponujecie, ale co tam będę Waszą męską próżność łechtać :lol: :lol: :lol: .

Jako kierowca niepraktykujący jestem pozbawiona tych Waszych problemów - stop i tanie linie lotnicze :lol: . A tu jest tylko jeden problem - podróż zawsze zbyt szybka :lol: .
Niemniej jednak - Wasz wątek jest idealny na długie zimowe wieczory :lol: .

Pozdrawiam ciepło!
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 28.11.2005 10:29

Czy kobieta kierująca autem jest kierowcą, kierowniczką jest czy inaczej ją nazywamy? A mężczyzna - kierowiec(?)
:
DWOJE na pewno nie robi tego identycznie !
Identycznie może to robić tylko DWÓCH kierowców icon_smile.gif
:?:

( wiecie ile czasu oglądałem męszcz... bo coś mi nie pasowało i nie wiedziałem co , dopiero jak powtórnie tutaj wetknąłem czy :oops: .Ukuło. Już wiem :? ). Poprawiłem.
Ostatnio edytowano 28.11.2005 18:07 przez liwan, łącznie edytowano 1 raz
AndAn
Odkrywca
Szowinizm :-)

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndAn » 28.11.2005 10:43

>Czy kobieta kierująca autem jest kierowcą, kierowniczką jest czy inaczej >ją nazywamy? A męszczyzna - kierowiec(?)

Wyjaśniam.

Mężczyzna może choć nie musi być kierowcą, czasem bywa też kierownikiem a niejednokrotnie i jednym i drugim.
Kobieta natomiast choć czsami bywa kierowniczką to tak na prawdę jest natchnieniem poetów którzy nazywają ją puchem marnym bo widzieli jak prowadzi auto :-)

AndAn
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2005 17:52

shtriga napisał(a):....A tu jest tylko jeden problem - podróż zawsze zbyt szybka :lol:

AndAn...dołóż ten wersik do deszyfracji.... :wink: :lol:
meeg
Cromaniak
Re: Szowinizm :-)

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 28.11.2005 22:27

AndAn napisał(a):Mężczyzna może choć nie musi być kierowcą, czasem bywa też kierownikiem a niejednokrotnie i jednym i drugim.
Kobieta natomiast choć czsami bywa kierowniczką to tak na prawdę jest natchnieniem poetów którzy nazywają ją puchem marnym bo widzieli jak prowadzi auto :-) AndAn

Puchem marnym ale nie ofiarnym :wink:

"NA PRAWDĘ" - myślę, że przekornie użyłeś tego wyrażenia w sposób odbiegający od reguły aby podkreślić niepoprawność myśli i całego stwierdzenia.
:wink:

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych testach opon - naprawdę jestem pod wrażeniem zacięcia w obliczeniach.
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 29.11.2005 08:16

ja tez czytam wasz wątek, czasem wiedza takowa może się przydać....błysnąć w towarzystwie...heh...

poza tym meeg sie odezwała...
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 29.11.2005 18:05

antek napisał(a):ja tez czytam wasz wątek, czasem wiedza takowa może się przydać....błysnąć w towarzystwie...heh...

poza tym meeg sie odezwała...

Po 2 grudnia częściej będę odwiedzać Forum - w piątek mam szczyt pracy(organizujemy dość dużą imprezę w Lublinie) po kilkumiesięcznych przygotowaniach i wreszcie bedę mogła odsapnąć i pobuszować w ulubionych tematach.

A wracając do tematu - to co z tą odległością - gdzie ciag dalszy testów?

Pozdrawiam serdecznie
AndAn
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndAn » 29.11.2005 18:51

>A wracając do tematu - to co z tą odległością - gdzie ciag dalszy testów?

Myślę, że najsensowniejsza była propozycja slapol'a, "wyjasnienia tematu do końca" w drodze bezpośredniej konwersacji połączonej jak przypuszczam z testami organoleptycznymi środków "wspomagających" procesy myślowe :-)

Ja jak już pisałem wczesniej jestem za, tylko gdzie i kiedy ?

AndAn
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Bliżej lub dalej do Chorwacji. - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone