napisał(a) Quecal » 24.10.2013 11:40
te kiero napisał(a):właśnie na CB podobały mi się te wszystkie animacje, na każdym kroku, chyba u nich taki standard;
choć w Lloret widziałem też dziecięcą grupę akrobatów z Rosji, która zabawiała i wciągała do zabawy publikę
Przez cały nasz pobyt, a jak się dowiedziałem i w całym sezonie wakacyjnym co roku różne grupy "animatorów" organizują różnorodne imprezy dla najmłodszych, jak i tych starszych bywalców campingu jak choćby gimnastyka w wodzie, były też biegi przełajowe, gry w tenisa, koszykówkę piłkę, gra w podchody i wiele innych atrakcji każdego dnia...
Kolejny dzień i kolejna porcja zdjęć
W zasadzie każdy dzień pobytu rozpoczynaliśmy niemalże podobnie wylegiwaniem się od rana na leżakach nad basenem, pływaniem i tak na okrągło w końcu jesteśmy tu aby wypocząć
Tego dnia jednak jeszcze przed południem wybrałem się ze swoją drugą połówką, czyli Asią na "bujakę" po mieście
między innymi w poszukiwaniu dworca kolejowego gdyż już dnia następnego mieliśmy się wybrać do Barcelony, przy okazji pojeździliśmy sobie troszkę po mieście. W bagażniku została mi jeszcze flaga z Euro więc jej też postanowiłem użyć, a co...
dzięki niej nawiązałem nawet krótką konwersację z hiszpańską policją ale zdejmować nie kazali
Przy okazji odwiedziłem Camping La Masia - czyli ten na którym byłem za pierwszym razem w Hiszpanii.
Po obiadku standardowo kolejna dawka plażowania...
- Załączniki:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-