Bo okolice Gardy, i nie tylko, fajne są....
Quecal napisał(a):Ventimiglia...
Franz napisał(a):Quecal napisał(a):Ventimiglia...
Hmm... 32 lata temu spędziliśmy na dworcu wieczór w międzynarodowym towarzystwie, po czym położyliśmy się spać pod drzwiami - wydawało się - nieczynnego bocznego wejścia.
Rano się okazało, że to kanciapa celników, którzy nas przekraczali ostrożnie, aby niepotrzebnie nie budzić wędrowców.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):Bo okolice Gardy, i nie tylko, fajne są....
Potwierdzam
te kiero napisał(a):mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):Bo okolice Gardy, i nie tylko, fajne są....
Potwierdzam
no, mysza rewelacyjne foty, tam mnie jeszcze nie widzieli
Quecal, tak patrząc na te foty z drogi i te drogowskazy z dziwnie znajomymi nazwami, nieźle mi wspomnienia wróciły...
KarKoz napisał(a):Garda, mmm piękne widoki, miałem tam spędzić weekend majowy Może następnym razem się uda, z przyjemnością przejadę się z Wami....
Quecal napisał(a):te kiero napisał(a):mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):Bo okolice Gardy, i nie tylko, fajne są....
Potwierdzam
no, mysza rewelacyjne foty, tam mnie jeszcze nie widzieli
Quecal, tak patrząc na te foty z drogi i te drogowskazy z dziwnie znajomymi nazwami, nieźle mi wspomnienia wróciły...
Przyznam, że na wcześniejszym wyjeździe do CRO nie doceniałem fotek robionych na trasie - większość zrobił Janusz z ekipy drugiego autka i dopiero jak zacząłem je przeglądać i wracały wspomnienia nie tylko z miejsc docelowych ale i z trasy - mogłem przeżywać niemalże wyprawę na nowo Stąd tyle fotek z trasy... w końcu jak już wcześniej pisałem wycieczka samochodem to nie tylko punkt A i B (jak samolotem).KarKoz napisał(a):Garda, mmm piękne widoki, miałem tam spędzić weekend majowy Może następnym razem się uda, z przyjemnością przejadę się z Wami....
Garda jest piękna - szczególnie przypadła mi do gustu północna część, ale zachęcam do dalszego uczestniczenia w relacji - za kilka dni wycieczki będzie Garda część południowa
Pozdrawiam
Kamil
mysza73 napisał(a):Na południową część zabrakło mi niestety czasu ,
więc chętnie popatrzę u Ciebie .