Franz napisał(a):Albo i gdzieś dalej...
No, no, oczywiście
Barcelona to tylko tranzytem, na Marrakesz oczywiście
Pzdr. Wojtku
Quecal napisał(a):W Monaco co prawda nie zaplanowaliśmy żadnego konkretnego parkingu - jechaliśmy w ciemno...
I to się nam nawet opłaciło - parking w samym porcie i bezpłatny, choć na wszelki wypadek zakupiliśmy bilety parkingowe bo sporo autek je też miało hm..., a może najpierw kupiliśmy, a później się okazało, że nie trzeba nie pamiętam
gego napisał(a):Franz napisał(a):Albo i gdzieś dalej...
No, no, oczywiście
Barcelona to tylko tranzytem, na Marrakesz oczywiście
Pzdr. Wojtku
te kiero napisał(a):Quecal napisał(a):W Monaco co prawda nie zaplanowaliśmy żadnego konkretnego parkingu - jechaliśmy w ciemno...
I to się nam nawet opłaciło - parking w samym porcie i bezpłatny, choć na wszelki wypadek zakupiliśmy bilety parkingowe bo sporo autek je też miało hm..., a może najpierw kupiliśmy, a później się okazało, że nie trzeba nie pamiętam
No to jestem w szoku, zazdroszczę że udało Wam się trochę zwiedzić Monaco i po nim pojeździć;
ładnie to wygląda...
gego napisał(a):Barcelona to tylko tranzytem, na Marrakesz oczywiście
Quecal napisał(a):Fajny jest widok na Monaco z ogrodu botanicznego - tam jednak nie byłem z braku czasu...
mysza73 napisał(a):Quecal napisał(a):te kiero napisał(a):mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):Bo okolice Gardy, i nie tylko, fajne są....
Potwierdzam
no, mysza rewelacyjne foty, tam mnie jeszcze nie widzieliKarKoz napisał(a):Garda, mmm piękne widoki, miałem tam spędzić weekend majowy Może następnym razem się uda, z przyjemnością przejadę się z Wami....
za kilka dni wycieczki będzie Garda część południowa
Przyznam, że mnie też północna część Gardy zauroczyła ,
a droga do Pieve jest bajeczna, polecam .
Na południową część zabrakło mi niestety czasu ,
więc chętnie popatrzę u Ciebie .