Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Błagam O Pomoc! Tani Kemp Rejon Goranska:((((

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rudna
Podróżnik
hehe

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rudna » 19.07.2007 15:04

Bardzo eufemistycznie to okresliles: "troche dalej". Dziekuje ale trocher sie boje jechac az tak daleko za pierwszym razem. A to az pod Dubrownikiem, kawalek drogi juz w samej Chorwacji. Ale szkoda bo kemping na oko fantastyczny:( I jakie super ceny...Dziekuje!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2007 15:15

Bać się nie ma czego. Jak przejedziesz 1100 km to aż tak wielką różnicę sprawi Ci kolejne 400 - 500 km :?: Chorwaci nie gryzą ;), a drogi mają świetne.

Generalnie to jest optymalna podróż :D :arrow: moja relacja ;)

Pozdrav :papa:
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 19.07.2007 15:49

Witaj Rudna.jeżeli znasz okolice Zadaru to są tam campingi naprawdę tanie, np. Sv.Petar n/m ok.17 km od Zadaru ,ja płaciłem za 4osoby 15eur.Pozdrawiam :lol:
proximate
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) proximate » 19.07.2007 16:00

ally napisał(a):Ja polecam: http://www.inet.hr/~dradovni/Lili/index.html
Jak ja była to ceny wyglądały tak: osoba 6E i prad 1E i nic więcej. Teraz może troche byc drożej jakieś 1E wiecej. Wyspa piekna, z tym, że kemping na uboczu i wszedzie dalko ale jak dla mnie super. To juz kwestia gustu. Jednym się podoba jednym nie.

Napewno już ktoś był w tym roku, więc poda Ci aktualne ceny.A moja znajoma jedzie za tydzien, wiec bede miec swieze informacje.

Witam.Chcemy z mężem pojechać w tym roku na ten kamping. Proszę o informacje jakie warunki sanitarne panują na Lili? Bardzo lubimy kameralne miejsca i minimum masówki czy ten kamp zapewnia to? Dziękuję za odpowiedź.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 20.07.2007 06:29

proximate napisał(a):
Jak ja była to ceny wyglądały tak: osoba 6E i prad 1E i nic więcej. Teraz może troche byc drożej jakieś 1E wiecej. Wyspa piekna, z tym, że kemping na uboczu i wszedzie dalko ale jak dla mnie super. To juz kwestia gustu. Jednym się podoba jednym nie.

Napewno już ktoś był w tym roku, więc poda Ci aktualne ceny.A moja znajoma jedzie za tydzien, wiec bede miec swieze informacje.

Witam.Chcemy z mężem pojechać w tym roku na ten kamping. Proszę o informacje jakie warunki sanitarne panują na Lili? Bardzo lubimy kameralne miejsca i minimum masówki czy ten kamp zapewnia to? Dziękuję za odpowiedź.

Moim zdniem to bardzo kamerlany kemping, jednak trzeba mieć na względzie to że jest znacznie oddalony od miejsc które odwiedza się będąc na wyspie Hvar. Niektórym to nie odpowiada. Mnie jak najbardziej :D
Co do sanitariatów, jak dla mnie spełniały oczekiwania, tj. były schludne wenątzr, sprzątane dwa razy dziennie. Nie są to luxsusy ale można uzanć, że są ok.

Tu znajdziesz moją relację i opinię: forum/viewtopic.php?t=5369&highlight=lilli
Polecam jednak opcję szukaj: hasło - > lilli i szukaj w tematach, ponieważ są też odmienne opinie na temat tego miejsca więc warto sobie poczytać, porównac i wyrobić swoje zdanie... :D Powodzenia
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 20.07.2007 06:53

Tutaj jest moja relacja z Lilli: forum/viewtopic.php?t=5369&highlight=lilli

Polecam jednak opcje "szukaj" ponieważ są też odmienne opinie na temat tego miejsca dlatego warto poczytać i porównać, aby mieć komplekowy pogląd na to miejsce.
(hasło: lilli i szukaj w temacie "kempingi")
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 20.07.2007 06:54

... coś nie działa mi opcja "zmień". Dodaj i nie widzę tego co dopisałam a jak dodam kolejnego posta to się pokazuje. :( :evil:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.07.2007 07:09

Rudna napisał(a):Mialam juz upatrzony camping na Krk- Skrila, ale przyslali m w koncu cennik i w tym roku wychodzi na glowe 50 zlotych! Masakra totalna, ja mam max 10 euro na dzien na camping, w zeszlym roku u nich wychodzilo 9 euro tu taka podzwyzka:( Wiec Krk mi odpadl i teraz na gwalt szukam jakis miejsc na lądzie w okolicy krk (nie chcemy jechac daleko bardzo bo jedziemy na jeden raz trase). Tylko ze nawet nie wiem czy tam nie jest cos nie tak z morzem albo czyms innym bo znam tylko krk i okolice zadaru oraz sibenika. Bardzo prosze o pomoc!!!! jade sama z chlopakiem autem, jestesmy studentami, wiec generalnie kokosow nie mamy, ja chce przeznaczyc na ok 10 dni wyjazdu 1500 zlotych i do dzisiaj myslalam ze sie uda:((((

Region o który pytasz to
wspy i jeden kemping "Ostro" na stałym ladzie
Troszke dalej za Zadarem znajdzie tanie kempingi przydomowe w Bibinje, Sukosan lub w Sveti Petar. http://www.chorvatsko.cz/kemp/minidalm.html
proximate
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) proximate » 20.07.2007 08:52

ally napisał(a):
proximate napisał(a):

Moim zdniem to bardzo kamerlany kemping, jednak trzeba mieć na względzie to że jest znacznie oddalony od miejsc które odwiedza się będąc na wyspie Hvar. Niektórym to nie odpowiada. Mnie jak najbardziej :D
Co do sanitariatów, jak dla mnie spełniały oczekiwania, tj. były schludne wenątzr, sprzątane dwa razy dziennie. Nie są to luxsusy ale można uzanć, że są ok.

Tu znajdziesz moją relację i opinię: forum/viewtopic.php?t=5369&highlight=lilli
Polecam jednak opcję szukaj: hasło - > lilli i szukaj w tematach, ponieważ są też odmienne opinie na temat tego miejsca więc warto sobie poczytać, porównac i wyrobić swoje zdanie... :D Powodzenia

Dziękuję już poczytałam wszystko co możliwe na temat Lili. Czy posiadasz jakieś zdjęcia z tego kampu ? Jeszcze pytanie o rowery - chcemy je zabrać w Orasacu też mieliśmy i bardzo się przydały, tylko... czy na Hvarze są możliwości od poruszania się na rowerze? Czy z Jagodnej do Jelsy bądź miejsc.Hvar dojedziemy na rowerze? Wiem, że przez tunel nie można jest zakaz. Mój mail na ewentualne zdjęcia adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję i pozdrawiam.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 20.07.2007 10:45

Po południowej stronie Hvaru ciężko z rowerem... ale po stronie pólnocnej są trasy rowerowe :D Nie korzystałam więc nie wiele mogę pomóc.
Przykro mi ale zdjęcia mam formie standartowej i nie mam skanera. Niemniej te zdjęcia, które można obejrzeć na stronie www nie odbiegają od rzeczywsitosci, choć niestety nie obrazują całego kempingu.
Rudna
Podróżnik
Juz za tydzien!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rudna » 04.08.2007 15:24

Wyjezdzam juz za tydzien w sobote (slyszalam z jednej strony ze to najlepszy dzien a z drugiej ze najgorszy wiec olewam:))!!! Zdecydowalam sie szukam kolo zadaru gdzies kempingu mam tylko nadzieje ze uda mi sie dojechac przed nocą:> Trzymajcie kciuki za moj pierwszy raz na wlasnych smieciach;p Moze jeszcze jakies rady dla mnie??? Bo juz nie spie po nocach z nerwow:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Juz za tydzien!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.08.2007 15:53

Rudna napisał(a): Moze jeszcze jakies rady dla mnie??? Bo juz nie spie po nocach z nerwow:)

na uspokolenie 1 :wink:

na uspokojenie 2 :lol:
Rudna
Podróżnik
No to mnie pocieszyliscie:>

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rudna » 05.08.2007 11:28

Ten film mi nie dziala nie wiem czemu, odtwarzaja sie tylko 2 sekundy:( Zaczynam juz gromadzic sprzet w prasowaln mojej mamy;p Czy jest realne dojechanie z wroclawia do zadaru w 14 godzin??? DO KTOREJ MOZNA SIE MELDOWAC NA KEMPINGACH? JAK NIE DOJADE NP. DO 20 TO SPIE W AUCIE TAK? Troche sie boje...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.08.2007 15:28

Filmik działa, widocznie masz jakieś wolne łącze internetowe. Poczekaj dłużej jak przerywa ,aż się pokaże cały czerwony pasek i otwórz wtedy filmik jeszcze raz.

Aby do 20-tej dojechać w okolice Zadaru, trzeba wcześnie z Wrocławia wyjechać i mieć szczęście, aby przed tunelami nie trafić na korki.
Jaki ostatecznie kemping wybrałaś na miejsce pobytu :?:

Ps. Przypominam, że nazwy miast pisze się dużymi literami i na klawiaturze masz prawy "alt" do polskich literek z ogonkami :wink:
Rudna
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rudna » 05.08.2007 16:03

No chyba nie bedziemy sie tu czepiać siebie nawzajem? Naprawde, tyle siedzię i piszę różnych rzeczy na komputerze że juz dawno pożegnałam się z polskimi literami. A co do nazw to akurat czasem shift nie wchodzi. Generalnie filmik naprawe nie działa, poczekałam długo bo też się trochę na tym znam, cały się załadował po czym odtarzał po 2 sekundy, jak przewinełam kawałek to znowu odtwarzał tylko 2 sekundy. Naprawdę nie jestem głupia tylko nerwowa i bardzo się stresuję różnymi rzeczami w stylu wyjazd pierwszy raz we dwójkę samochodem (pożyczoną Kią Carnival) 1400 km od domu na 2 tygodnie:)))))))))))

Zdecydowałam się na camp Punta Sibuljine, na którym jak się okazało po zdjęciach już byłam z rodzicami w zamieszchłych szkolnych czasach:> Więc liczę że będzie fajnie tak jak wtedy no i że będzie miejsce.

Mamy zamiar wyjechać ok 5 rano tak żeby mieć 15 godzin na trasę.....

JESZCZE JEDNO OSTATNIE WAŻNE PYTANIE: Czy za namiot willowy trzeba płacić dodatkowo? Bo jedziemy z małym iglo i chcemy wziać willowy dodatkowo żeby zrobić przedsionek??

Pozdrawiam i postaram sie już o te polskie literki specjalnie na Pana:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Błagam O Pomoc! Tani Kemp Rejon Goranska:(((( - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone