ally napisał(a):Ja polecam: http://www.inet.hr/~dradovni/Lili/index.html
Jak ja była to ceny wyglądały tak: osoba 6E i prad 1E i nic więcej. Teraz może troche byc drożej jakieś 1E wiecej. Wyspa piekna, z tym, że kemping na uboczu i wszedzie dalko ale jak dla mnie super. To juz kwestia gustu. Jednym się podoba jednym nie.
Napewno już ktoś był w tym roku, więc poda Ci aktualne ceny.A moja znajoma jedzie za tydzien, wiec bede miec swieze informacje.
proximate napisał(a):ally napisał(a):Ja polecam: http://www.inet.hr/~dradovni/Lili/index.html
Jak ja była to ceny wyglądały tak: osoba 6E i prad 1E i nic więcej. Teraz może troche byc drożej jakieś 1E wiecej. Wyspa piekna, z tym, że kemping na uboczu i wszedzie dalko ale jak dla mnie super. To juz kwestia gustu. Jednym się podoba jednym nie.
Napewno już ktoś był w tym roku, więc poda Ci aktualne ceny.A moja znajoma jedzie za tydzien, wiec bede miec swieze informacje.
Witam.Chcemy z mężem pojechać w tym roku na ten kamping. Proszę o informacje jakie warunki sanitarne panują na Lili? Bardzo lubimy kameralne miejsca i minimum masówki czy ten kamp zapewnia to? Dziękuję za odpowiedź.
Rudna napisał(a):Mialam juz upatrzony camping na Krk- Skrila, ale przyslali m w koncu cennik i w tym roku wychodzi na glowe 50 zlotych! Masakra totalna, ja mam max 10 euro na dzien na camping, w zeszlym roku u nich wychodzilo 9 euro tu taka podzwyzka:( Wiec Krk mi odpadl i teraz na gwalt szukam jakis miejsc na lądzie w okolicy krk (nie chcemy jechac daleko bardzo bo jedziemy na jeden raz trase). Tylko ze nawet nie wiem czy tam nie jest cos nie tak z morzem albo czyms innym bo znam tylko krk i okolice zadaru oraz sibenika. Bardzo prosze o pomoc!!!! jade sama z chlopakiem autem, jestesmy studentami, wiec generalnie kokosow nie mamy, ja chce przeznaczyc na ok 10 dni wyjazdu 1500 zlotych i do dzisiaj myslalam ze sie uda:((((
ally napisał(a):proximate napisał(a):ally napisał(a):Ja polecam: http://www.inet.hr/~dradovni/Lili/index.html
Witam.Chcemy z mężem pojechać w tym roku na ten kamping. Proszę o informacje jakie warunki sanitarne panują na Lili? Bardzo lubimy kameralne miejsca i minimum masówki czy ten kamp zapewnia to? Dziękuję za odpowiedź.
Moim zdniem to bardzo kamerlany kemping, jednak trzeba mieć na względzie to że jest znacznie oddalony od miejsc które odwiedza się będąc na wyspie Hvar. Niektórym to nie odpowiada. Mnie jak najbardziej
Co do sanitariatów, jak dla mnie spełniały oczekiwania, tj. były schludne wenątzr, sprzątane dwa razy dziennie. Nie są to luxsusy ale można uzanć, że są ok.
Tu znajdziesz moją relację i opinię: forum/viewtopic.php?t=5369&highlight=lilli
Polecam jednak opcję szukaj: hasło - > lilli i szukaj w tematach, ponieważ są też odmienne opinie na temat tego miejsca więc warto sobie poczytać, porównac i wyrobić swoje zdanie... Powodzenia
Rudna napisał(a): Moze jeszcze jakies rady dla mnie??? Bo juz nie spie po nocach z nerwow:)