ma ktoś moze kogoś kto wynają by domek w chorwacji dla 8 osób młodych i zeby nie był droższy niż 80 euro na dzień? prosze bradzo mi zależy na waszych odpowiedziach

robert_wr napisał(a):Hej Emilio,
skorzystaj z wyszukiwarki obecnej w tym forum, znajdziesz na prawdę dużo informacji.
A co do Twoich pytań: benzyna kosztuje mniej więcej tyle samo na całej trasie do Chorwacji, wyżywienie generalnie w Cro jest droższe i z niektórymi produktami jest kłopot (głównie gotowe dania w słoikach), piwa prawie nie ma, głównie importowane, wina jest różnorodność, wódka - lokalna rakija.
pozdrawiam,
Robert
Martii napisał(a):Z moich doświadczeń wynika że ceny benzyny jak i żywności również alkoholu w sklepach są dwa razy droższe niż w Polsce co do benzyn to w 2005 roku płaciłam 5 zł za litr . Ja osobiście biorę tak zwane weki czyli gotowe obiadki na każdy dzień i nie muszę stać przy garach . Kupujemy tylko co dwa dni na targu świeże owoce.
Emilia_Chojecka napisał(a):mam pytanko czy ktoś może wie czy wyżywienie i ceny paliwa benzyny i gazu bardzo różnią sie od cen w polsce i czy alkohol jest drogi?
ma ktoś moze kogoś kto wynają by domek w chorwacji dla 8 osób młodych i zeby nie był droższy niż 80 euro na dzień? prosze bradzo mi zależy na waszych odpowiedziach
![]()
![]()
![]()