Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Blace u ujścia Neretvy

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maksowa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maksowa » 24.06.2013 15:56

A my pierwszy raz do Villi Ante. Już się cieszę na lipiec, bo słyszałam od znajomych, że jest tam super:)
Monikam
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monikam » 02.08.2013 18:35

Hej! Czy ktoś był w Blace w Apatramentach Ana? Opinie? przyznam, że po przeczytaniu wszystkich komentarzy trochę jestem przerażona- obiecałam dzieciakom "krystaliczną"wodę :(
malypkmm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) malypkmm » 18.08.2013 20:19

Witam.
Wczoraj (czyli 17.08)dojechałem do Blace. Dziś na plaży można było się poczuć jak w Łebie lub innym rodzimym kurorcie
ponieważ na plaży do godziny 15 było więcej polaków niż kamieni :)
malypkmm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) malypkmm » 19.08.2013 18:35

Polecam wszystkim co juz dojadą do Blace aby wybrali
się na plażę do Duba to jest 15km jazdy ale plaża
ładniejsza i większa,a poza tym nie ma tyle tej pływającej
trawy. ;)
malypkmm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) malypkmm » 24.08.2013 10:27

malypkmm napisał(a):Polecam wszystkim co juz dojadą do Blace aby wybrali
trawy. ;)

Obrazek
marfipl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marfipl » 24.02.2014 13:49

No to wskrzeszając temat... W tym roku w 2 połowie lipca dla odmiany - Blace i Villa Ante
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 26.02.2014 11:25

malypkmm napisał(a):
malypkmm napisał(a):Polecam wszystkim co juz dojadą do Blace aby wybrali
trawy. ;)

Jeżeli dysponujesz terenówką to w Kremennej będziecie sami. W 2007 nie było tam drogi w dół tylko do domków nad bunkrem (znanym z Duby) ale może teraz jest już asfalt. Google earth wyjaśnią gdzie i jak ...
Natashka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natashka » 13.07.2015 17:19

Witajcie, ja w tym roku od 3 do 11 lipca mialam szczescie wakacjowac się w Blace.3 dorosłe osoby i dwójka 9 latków. Jestem zachwycona! Nie byliśmy w willi, o której mowa, wynajmowaliśmy mieszkanko na ul. Bartulovici, ok 50 m od sklepu. Piękny widok na zatokę, cisza i spokoj. Gospodarze przemili, częstowali nas co chwila owocami i warzywkami :D Warunki świetne i chyba znacznie bardziej kameralnie niż w tej willi. Na plażę 5 min...
Ktoś coś kiedyś pisał o nieciekawych zapachach- nie spotkałam się z takimi, a raczej dość wrażliwy nos mam... Za to u nas blisko domu wszechogarniający zapach zasadzonej lawendy...
Myślę, że tu wrócimy... Blace polecam z czystym sumieniem
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.07.2015 17:26

Jakaś konoba, bar?
Napisz trochę, wrzuć zdjęcia.
Pa Dre
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pa Dre » 03.08.2015 14:00

I znów cisza, a ja za 2 tygodnie właśnie tam wyruszam :)
yooshky
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 03.08.2015 18:25

Z tamtego tygodnia... Niestety z komórki.
Obrazek

Delta Neretwy. Bardzo ładne miejsce, choć totalnie przekształcone przez człowieka pod działalność rolną.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.08.2015 18:30

Baaardzo na temat.

:roll:
yooshky
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 03.08.2015 18:44

FUX napisał(a):Baaardzo na temat.

:roll:

Faktycznie.
Foto przyległej okolicy jest mega NTG!
Pa Dre
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pa Dre » 07.08.2015 17:00

Może jeszcze ktoś zdąży z jakimiś ciekawymi informacjami :)
Mam nadzieję.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2015 23:41

Pa Dre napisał(a):Może jeszcze ktoś zdąży z jakimiś ciekawymi informacjami :)
Mam nadzieję.

Pewnie już dojechałeś ale może inni jeszcze nie.
miejscowość mega spokojna,2 sklepy,2 knajpy,wiekszy sklep 8 km w opuzen.
Plaza kolo kosciolka ,kamienista,plywajace glony.Przy campingu piasek ale glony w podłożu.
Zero fal i na dobra sprawę morza nie widać.To jest taka zamknięta zatoczka ,którą zamyka jeszcze wyspa.
Na plus dobre miejsce wypadowe,bylismy w Mostarze(po drodze jechaliśmy przez Bośnię),w dubrowniku i na korculi.
Na kilka dni dobre na dłużej nie koniecznie,chyba,że ktoś takie coś lubi
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Blace u ujścia Neretvy - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies