Rabat jest na konkretną kwotę , nie na %.
Ważny 1 rok, na wszystkie imprezy, te z promocjami też.
Ja też nie ,ale od tamtego czasu korzystałem jeszcze 4 razy z ich wycieczkowych usług i byłem zadowolony. Niestety co do wypoczynku to albo mam pecha i źle trafiłem albo przedstawiciele biura celowo zatajają prawdę co do warunków mieszkaniowych w hotelach. W tym roku ponownie objazdówka z tym biurem wypadła bardzo dobrze natomiast co to hotelu biuro ponownie nie do końca napisało prawdę o pewnych rzeczy. Nie chcąc ubiegać faktów zainteresowanych odsyłam do relacji fiolka z wycieczki po Sycylii.Migotka2 napisał(a):Bywam z Rainow Tours regularnie na wakacjach i nie jestem jakąś ich wielką fanką,....
Ja rozumiem, zmiana hotelu na mniej komfortowy może rozczarować, ale to były 3 doby tylko? Poza tym jeśli Pan podpisał umowę, w której było zastrzeżenie, że hotel może się zmienić, nie rozumiem czemu ma pretensje.
Inna sprawa, że jestem święcie przekonana, że rezydent czy pilot wytłumaczyli jaki jest powód zamiany i była to z pewnością sytuacja awaryjna, co się jednak zdarza…
Poza tym pan pisze, że widok z okna był podobny jak na załączonym obrazku. Co to znaczy podobny
Widzę, że ktoś tu na siłę musi się po prostu wyżyć.
Jeśli wakacje były nieudane to pewnie nie przez biuro, ale przez podejście
Jeśli się jedzie z nastawieniem, że będzie się narzekać, to zawsze powód do narzekania się znajdzie.
Szkoda, że tak mało Pan napisał o fantastycznym programie i o świetnym pilocie wycieczki, bo w moim odczuciu jest to clou wycieczki.
krakuscity napisał(a):Historia lubi się powtarzać, wycieczka po Sycylii była super ( opisała ją na forum Fiolek), pobyt w hotelu już gorszy. Liczyliśmy na jakąś rekompensatę ale biuro podróży odmówiło ( 10 miesięcy trwała korespondencja) przytaczając wiele nieprawdziwych informacji.
A na folderach , stronach internetowych i z opisu przedstawicieli biura wyglądało, że będzie super wypoczynek .
Film
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko