napisał(a) ermin » 09.09.2004 16:14
Czołem,
Od pewnego czasu przestałem korzystać z usług tego BP, mimo że byłem z nimi na kilku imprezach, które były całkiem niezłe.
Jednak na ostatnim moim z nimi wypadzie nie dograli totalnie sprawy z miejscami w hotelu. Efekt był taki, że kilkanaście osób, w tym ja i kilku moich znajomych, otrzymało pokoje nie takie jak były opisane na umowie (tzn. zamiast widoku na morze widok na tył hotelu, niewłaściwe piętro. Rezydentka biura nie chciała przyjąć reklamacji ani skontaktować się z biurem lub zaproponować sensownego wyjścia z tej idiotycznej dla organizatora sytuacji). Dopiero po kilku dniach, kiedy zwolniły się pokoje osób z innej grupy, udało się wszystkim otrzymać to za co zapłacili. Mimo kikakrotnych rozmów telefonicznych z pracownikami BP, nie usłyszeliśmy nawet "przepraszam" nie mówiąc już o wyjaśnieniach.
Po złożeniu reklamacji pissemnej w siedzibie biura musiałem kilkakrotnie interweniować aby otrzymać jakąkolwiek odpowiedź i wyegzekwować nadpłacone pieniądze.
Ogólna moja opinia: oferta ciekawa, ale można oczekiwać "niespodzianek" i braku taktu w postępowaniu z Klientem.
Ps. biuro ma także zwyczaj nie odpowiadać na korespondnecję mailową.
Myślę, że nalezy się zastanowić nad wyborem tego biura jako swojego partnera w podróży.