Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biuro podróży Travel

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ania123
Globtroter
Biuro podróży Travel

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania123 » 03.07.2004 11:38

Co sądzicie o tym biurze? Czy ktoś z was rezerwował sobie kwatery przez to biuro?Jeśli tak to jakie wrażenia, czy wszystko było ok? My chcemy wyjechac na Krk. :)
Madlen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madlen » 09.09.2004 11:38

Nie wiem czy masz na mysli BP Travel z Warszawy, ul. Widok ... jesli tak, to powiem tyle, ze wybieramy sie z mezem z tego biura za kilka dni na Hvar. Opinie slyszalam rozne, ale lubie ryzyko. Jesli juz wrocilas/es z tym biurem, to kazda informacja bedzie jak najbardziej wazna! :) Pozdrawiam
ermin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ermin » 09.09.2004 16:14

Czołem,

Od pewnego czasu przestałem korzystać z usług tego BP, mimo że byłem z nimi na kilku imprezach, które były całkiem niezłe.
Jednak na ostatnim moim z nimi wypadzie nie dograli totalnie sprawy z miejscami w hotelu. Efekt był taki, że kilkanaście osób, w tym ja i kilku moich znajomych, otrzymało pokoje nie takie jak były opisane na umowie (tzn. zamiast widoku na morze widok na tył hotelu, niewłaściwe piętro. Rezydentka biura nie chciała przyjąć reklamacji ani skontaktować się z biurem lub zaproponować sensownego wyjścia z tej idiotycznej dla organizatora sytuacji). Dopiero po kilku dniach, kiedy zwolniły się pokoje osób z innej grupy, udało się wszystkim otrzymać to za co zapłacili. Mimo kikakrotnych rozmów telefonicznych z pracownikami BP, nie usłyszeliśmy nawet "przepraszam" nie mówiąc już o wyjaśnieniach.
Po złożeniu reklamacji pissemnej w siedzibie biura musiałem kilkakrotnie interweniować aby otrzymać jakąkolwiek odpowiedź i wyegzekwować nadpłacone pieniądze.
Ogólna moja opinia: oferta ciekawa, ale można oczekiwać "niespodzianek" i braku taktu w postępowaniu z Klientem.
Ps. biuro ma także zwyczaj nie odpowiadać na korespondnecję mailową.
Myślę, że nalezy się zastanowić nad wyborem tego biura jako swojego partnera w podróży. :?
Ania123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania123 » 09.09.2004 22:00

No niestety albo stety nie skorzystałam z oferty tego biura, więc nie mogę Ci pomóc. Byłam w cro na własną rękę, bez pośredenictwa jakiegokolwiek biura, życzę udanych wakacji :)
Madlen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madlen » 10.09.2004 07:01

Zobaczymy co za niespodzianki spotkaja mnie z tym biurem :) :) :) Jak przyjade pod koniec wrzesnia to podziele sie wrazeniami :) Pozdrawiam i dziekuje...

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone