Jola L-G napisał(a): Buber, a u Ciebie chyba nowy awatarek??
Jola to i tak jest ta "lepsza wersja"
Heh
Buber
Czesc byłem juz w tym stanici a w omisiu była moja siostra te knajpy w stanici sa tylko czynne w sezonie one od pierwszego wrzesnia sa zamkniete i jest sie zkazanym jechac do innej miejscowosci bo jest w stanici jeden sklep i tez duzego wyboru nie ma odradzam za to w omisiu jest tak sobie jest tak ze długo woda jest płytka i jest tak ze na plazy sa duze kamienie nie ma jak połozycz reczników knajpa jest jedzenie drogie i niedobre PROPONUJE WYJAZD O MAKARSKIEJ BYŁEM JEST EXSTRA*p*a*t*i* napisał(a):free napisał(a):*p*a*t*i* napisał(a):
Po pierwsze nie kolego tylko koleżanko po raz kolejny...
Oj to sorki Kolezanko*p*a*t*i* napisał(a):A co do plaży to tak jak Janusz pokazał... czytałam sporo w różnych miejscach na temat tej miejscowości, oglądałam mnóstwo zdjęć i wcale jakoś nie odstraszyło mnie to. Także w tym roku prawdopodobnie Stanici
A kiedy planujesz Kolezankoo tam jechac w jakim terminie??
Planowo 2 września, ale do końca dokładnie jeszcze nie wiadomo niestety, może troszkę później
kulfon0987 napisał(a):Czesc byłem juz w tym stanici a w omisiu była moja siostra te knajpy w stanici sa tylko czynne w sezonie one od pierwszego wrzesnia sa zamkniete i jest sie zkazanym jechac do innej miejscowosci bo jest w stanici jeden sklep i tez duzego wyboru nie ma odradzam za to w omisiu jest tak sobie jest tak ze długo woda jest płytka i jest tak ze na plazy sa duze kamienie nie ma jak połozycz reczników knajpa jest jedzenie drogie i niedobre PROPONUJE WYJAZD O MAKARSKIEJ BYŁEM JEST EXSTRA
kulfon0987 napisał(a):siemka co do jazdy do chorwacji to jaka trasa jedziesz bo ja znam dwie przez czechy i niemcy przez czechy nie jechałem a przez niemcy jechała moja siostra która wczoraj wróciła i odradzała mi jechac przez niemcy po jest tyle robót drogowych ze jechala w austri 30km/h przez 100km wiec sie nie opłaca a jeszcze wineta strasznie podrozała w austri
Janusz Bajcer napisał(a):kulfon0987 napisał(a):siemka co do jazdy do chorwacji to jaka trasa jedziesz bo ja znam dwie przez czechy i niemcy przez czechy nie jechałem a przez niemcy jechała moja siostra która wczoraj wróciła i odradzała mi jechac przez niemcy po jest tyle robót drogowych ze jechala w austri 30km/h przez 100km wiec sie nie opłaca a jeszcze wineta strasznie podrozała w austri
Kulfon - do lekcji http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629398
http://www.bykom-stop.avx.pl/cotozaakcja.html
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...