Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biuro Podrozy ....

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 14.08.2007 05:20

Jola L-G napisał(a): Buber, a u Ciebie chyba nowy awatarek?? :wink: :wink: :wink:

Jola to i tak jest ta "lepsza wersja" :wink:
Heh :wink:
Buber
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 14.08.2007 07:03

Buber napisał(a):
Jola L-G napisał(a): Buber, a u Ciebie chyba nowy awatarek?? :wink: :wink: :wink:

Jola to i tak jest ta "lepsza wersja" :wink:
Heh :wink:
Buber

8O :?: 8O :?: 8O 8O
kulfon0987
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulfon0987 » 14.08.2007 15:55

*p*a*t*i* napisał(a):
free napisał(a):
*p*a*t*i* napisał(a):
Po pierwsze nie kolego tylko koleżanko po raz kolejny...

Oj to sorki Kolezanko :)

*p*a*t*i* napisał(a):A co do plaży to tak jak Janusz pokazał... czytałam sporo w różnych miejscach na temat tej miejscowości, oglądałam mnóstwo zdjęć i wcale jakoś nie odstraszyło mnie to. Także w tym roku prawdopodobnie Stanici :lol: :lol:

A kiedy planujesz Kolezankoo tam jechac w jakim terminie??

Planowo 2 września, ale do końca dokładnie jeszcze nie wiadomo niestety, może troszkę później
Czesc byłem juz w tym stanici a w omisiu była moja siostra te knajpy w stanici sa tylko czynne w sezonie one od pierwszego wrzesnia sa zamkniete i jest sie zkazanym jechac do innej miejscowosci bo jest w stanici jeden sklep i tez duzego wyboru nie ma odradzam za to w omisiu jest tak sobie jest tak ze długo woda jest płytka i jest tak ze na plazy sa duze kamienie nie ma jak połozycz reczników knajpa jest jedzenie drogie i niedobre PROPONUJE WYJAZD O MAKARSKIEJ BYŁEM JEST EXSTRA
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.08.2007 18:15

Kulfonie przeczytaj sobie na głos co napisałeś literując.
Ciekawie czy coś z tego zrozumiesz.

Ps.Kulfon, Kulfon, co z Ciebie wyrośnie?! :wink:
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 14.08.2007 19:30

Heh Janusz Wojtek tu nadaje do ciebie heh itd itp etc heh :lol: :wink:
:papa:
P.S. To staje się zaraźliwe :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.08.2007 19:50

Jeśli po kulfonie jest 0987 to wnioskuję, że to już dorosły kulfon, niedługo skończy 20 lat, a pisać poprawnie nie potrafi. :wink:

Chyba już nic z Niego nie wyrośnie :?: :cry:
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 15.08.2007 05:05

kulfon0987 napisał(a):Czesc byłem juz w tym stanici a w omisiu była moja siostra te knajpy w stanici sa tylko czynne w sezonie one od pierwszego wrzesnia sa zamkniete i jest sie zkazanym jechac do innej miejscowosci bo jest w stanici jeden sklep i tez duzego wyboru nie ma odradzam za to w omisiu jest tak sobie jest tak ze długo woda jest płytka i jest tak ze na plazy sa duze kamienie nie ma jak połozycz reczników knajpa jest jedzenie drogie i niedobre PROPONUJE WYJAZD O MAKARSKIEJ BYŁEM JEST EXSTRA

Oj kulfon, kulfon, napradę trzeba się nieźle namęczyć, żeby się dowiedzieć co chciałeś przekazać ;)

Widzę, że znalazło się kilka osób, które za wszelką cenę próbują odwieść mnie od pomysłu pobytu w Stanici :)

Pojadę, zobaczę, i gdzieś zostanę. Riwiera jest ogromna, także napewno coś znajdę, w tej chwili się tym bynajmniej nie przejmuję :D
free
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) free » 15.08.2007 07:43

*p*a*t*i* napisał(a):Oj kulfon, kulfon, napradę trzeba się nieźle namęczyć, żeby się dowiedzieć co chciałeś przekazać ;)

heh no to fakt:)

*p*a*t*i* napisał(a):

A jaka trasa planujesz jechać?
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 15.08.2007 08:04

Nie mam narazie pojęcia, ja jestem tylko pasażerem :lol: , więc niewiem jaką tym razem trasę obierzemy :) A Ty?
free
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) free » 15.08.2007 09:53

Napewno bede omijal Czechy!!!!!
kulfon0987
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulfon0987 » 15.08.2007 10:04

siemka co do jazdy do chorwacji to jaka trasa jedziesz bo ja znam dwie przez czechy i niemcy przez czechy nie jechałem a przez niemcy jechała moja siostra która wczoraj wróciła i odradzała mi jechac przez niemcy po jest tyle robót drogowych ze jechala w austri 30km/h przez 100km wiec sie nie opłaca a jeszcze wineta strasznie podrozała w austri
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.08.2007 16:12

kulfon0987 napisał(a):siemka co do jazdy do chorwacji to jaka trasa jedziesz bo ja znam dwie przez czechy i niemcy przez czechy nie jechałem a przez niemcy jechała moja siostra która wczoraj wróciła i odradzała mi jechac przez niemcy po jest tyle robót drogowych ze jechala w austri 30km/h przez 100km wiec sie nie opłaca a jeszcze wineta strasznie podrozała w austri

Kulfon - do lekcji :wink: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629398

http://www.bykom-stop.avx.pl/cotozaakcja.html
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 15.08.2007 21:38

Janusz Bajcer napisał(a):
kulfon0987 napisał(a):siemka co do jazdy do chorwacji to jaka trasa jedziesz bo ja znam dwie przez czechy i niemcy przez czechy nie jechałem a przez niemcy jechała moja siostra która wczoraj wróciła i odradzała mi jechac przez niemcy po jest tyle robót drogowych ze jechala w austri 30km/h przez 100km wiec sie nie opłaca a jeszcze wineta strasznie podrozała w austri

Kulfon - do lekcji :wink: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629398

http://www.bykom-stop.avx.pl/cotozaakcja.html

Czy wogóle ktos pamięta jaki był tytuł postu?Czasami sami sprowadzamy temat od parteru i do otchłani absurdu. :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.08.2007 21:52

Andrzeju - tytuł pamiętam, ale walczę aby posty były pisane po polsku :!:

cytat z linku bykom stop:

"Świata nie zbawimy, ale namawiając i przekonując użytkowników na naszych stronach, blogach czy forach dyskusyjnych, może uda się nawrócić chociaż kilka osób. Dla ratowania ojczystego języka, dla uświadamiania młodzieży... Jeśli nie macie takich wielkich ambicji, to pomyślcie choćby o naszych oczach, aby nie były kaleczone milionami błędów..."

:papa:
kulfon0987
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulfon0987 » 17.08.2007 12:37

siemka moja siostra za pobyt w apartamecie 5 osobowym 7 euro za dobe od osoby w stanici warunki ekstra.20m to wody plaza piasek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone