*p*a*t*i* napisał(a):jest kilka knajpek, szczególnie wzdłuż portu... Ja bynajmniej przez dwa tygodnie się tam nie nudziłam
free napisał(a):heh na moje pytanie nikt nie chce odpowiedziec?!!
====POWTARZAM====
Czy w Makrskiej sa jakies dyskoteki, miejsca gdzie mozna sie dobrze pobawic, nie moge przy pomocy funkcji "szukaj" nic znalezc!!
Dziki za pomoc
free napisał(a):jade koniec sierpnia-poczatek wrzesnia, termin jeszcze dokladnie nie ustalony?
Czy sa organizowane jakies rejsy, wycieczki itp. w Makarskiej na inne wyspy? Jakie sa ceny?
free napisał(a):A propo tej miejscowosci, slyszalem ze jest tam syw.. Stromo i tylko schody Przemysl to Kolego
Janusz Bajcer napisał(a):free napisał(a):A propo tej miejscowosci, slyszalem ze jest tam syw.. Stromo i tylko schody Przemysl to Kolego
Plaza w Stanici
Ps.A co to jest 'syw"
*p*a*t*i* napisał(a):
Po pierwsze nie kolego tylko koleżanko po raz kolejny...
*p*a*t*i* napisał(a):A co do plaży to tak jak Janusz pokazał... czytałam sporo w różnych miejscach na temat tej miejscowości, oglądałam mnóstwo zdjęć i wcale jakoś nie odstraszyło mnie to. Także w tym roku prawdopodobnie Stanici
Buber napisał(a):free napisał(a):jade koniec sierpnia-poczatek wrzesnia, termin jeszcze dokladnie nie ustalony?
Czy sa organizowane jakies rejsy, wycieczki itp. w Makarskiej na inne wyspy? Jakie sa ceny?
To czy ustalony czy nie to ty chyba wiesz najlepiej A poza tym Kolego, trollujesz czy co tutaj robisz? Przecież Ci napisałem - wszystko jest w tym linku, 2 POSTY WYŻEJ , a Ty dalej swoje.
Heh
free napisał(a):*p*a*t*i* napisał(a):
Po pierwsze nie kolego tylko koleżanko po raz kolejny...
Oj to sorki Kolezanko*p*a*t*i* napisał(a):A co do plaży to tak jak Janusz pokazał... czytałam sporo w różnych miejscach na temat tej miejscowości, oglądałam mnóstwo zdjęć i wcale jakoś nie odstraszyło mnie to. Także w tym roku prawdopodobnie Stanici
A kiedy planujesz Kolezankoo tam jechac w jakim terminie??
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...