Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biuro Podrozy ....

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 09.08.2007 16:33

jest kilka knajpek, szczególnie wzdłuż portu... Ja bynajmniej przez dwa tygodnie się tam nie nudziłam
free
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) free » 10.08.2007 07:42

A sa tam jakies organizowane imprezy, aby mozna bylo potanczyc?
kulfon0987
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulfon0987 » 11.08.2007 09:44

*p*a*t*i* napisał(a):jest kilka knajpek, szczególnie wzdłuż portu... Ja bynajmniej przez dwa tygodnie się tam nie nudziłam

Siemka a nie wiesz jak jest w omisiu bo widze ze sie tam wybierasz szukam jakiegos miejsca w chorwacij zebym sie poprostu nie nudzł interesuja mnie dyskoteki fajne knajpy a znasz moze ceny piwa i powiedz mi cy tam jest duzo drozej niz u nas duzo trzeba wziasc ze soba euro ja wyjezdzam na poczatku wrzesnia moze sie spotkamy w jakiejs knajpce tylko zalezy gdzie bedziesz
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 11.08.2007 14:15

Zgadza się, wybieram się do Omisia lub jego okolic. Znajomi będą w Stanici, więc ja pewnie najpierw tam będę się rozglądać za kwaterą, i to z tego co wyczytałam jest malutka miejscowość z niewielką ilością miejsc rozrywkowych, ale że będziemy grupką rozrywkę zapewnimy sobie sami ;) A w Omisiu, no cóż nie byłam tam jeszcze, ale jest to spora miejscowość, tak więc nie pownieneś narzekać na nudę. Skorzystaj z wyszukiwarki a znajdziesz sporo informacji na temat miejscowości od osób które już tam były. Jeśli chodzi o ceny to w ubiegłym roku w Makarskiej były troszkę wyższe niż u nas... i w tej kwesti też najlepiej działa wyszukiwarka ;)

Udanego wyjazdu życzę ;) :lol:
free
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) free » 11.08.2007 17:30

heh na moje pytanie nikt nie chce odpowiedziec?!! :(

====POWTARZAM====

Czy w Makrskiej sa jakies dyskoteki, miejsca gdzie mozna sie dobrze pobawic, nie moge przy pomocy funkcji "szukaj" nic znalezc!!

Dziki za pomoc
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 11.08.2007 17:48

Heh (to chyba znaczy cześć :?: :?: :D )

Słabo szukałeś - zapraszam - forum/viewtopic.php?p=217247#217247 .

Heh :wink: .
Tygrys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tygrys » 11.08.2007 19:40

free napisał(a):heh na moje pytanie nikt nie chce odpowiedziec?!! :(

====POWTARZAM====

Czy w Makrskiej sa jakies dyskoteki, miejsca gdzie mozna sie dobrze pobawic, nie moge przy pomocy funkcji "szukaj" nic znalezc!!

Dziki za pomoc

Ja byłem 2 lata temu w Makarskiej przełom sierpnia i września puby ciągną sie tam głownie wzdłoż promenady i przystani przez jakies 2 kilometry. Typowych tancbud jest kilka i jest nightclub, nie byłem ale w tym roku mam zamiar tam zajrzeć chyba że wejsciówka bedzie w cenie zaporowej. Kiedy bedziesz w Makarskiej bo nas bedzie 2 pary rozrywkowe średnia wieku przed 30stką moze co wypijemy i podensujemy:)
free
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) free » 12.08.2007 21:36

jade koniec sierpnia-poczatek wrzesnia, termin jeszcze dokladnie nie ustalony?

Czy sa organizowane jakies rejsy, wycieczki itp. w Makarskiej na inne wyspy? Jakie sa ceny?
free
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) free » 12.08.2007 21:39

*p*a*t*i* napisał(a):Zgadza się, wybieram się do Omisia lub jego okolic. Znajomi będą w Stanici, więc ja pewnie najpierw tam będę :lol:

A propo tej miejscowosci, slyszalem ze jest tam syw.. Stromo i tylko schody :P Przemysl to Kolego
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 12.08.2007 21:59

free napisał(a):jade koniec sierpnia-poczatek wrzesnia, termin jeszcze dokladnie nie ustalony?

Czy sa organizowane jakies rejsy, wycieczki itp. w Makarskiej na inne wyspy? Jakie sa ceny?

To czy ustalony czy nie to ty chyba wiesz najlepiej :wink: A poza tym Kolego, trollujesz czy co tutaj robisz? Przecież Ci napisałem - wszystko jest w tym linku, 2 POSTY WYŻEJ :!: :!: , a Ty dalej swoje.

Heh
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.08.2007 22:53

free napisał(a):A propo tej miejscowosci, slyszalem ze jest tam syw.. Stromo i tylko schody :P Przemysl to Kolego

Plaza w Stanici

Ps.A co to jest 'syw" :?:
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 13.08.2007 11:59

Janusz Bajcer napisał(a):
free napisał(a):A propo tej miejscowosci, slyszalem ze jest tam syw.. Stromo i tylko schody :P Przemysl to Kolego

Plaza w Stanici

Ps.A co to jest 'syw" :?:

Po pierwsze nie kolego tylko koleżanko po raz kolejny...

A co do plaży to tak jak Janusz pokazał... czytałam sporo w różnych miejscach na temat tej miejscowości, oglądałam mnóstwo zdjęć i wcale jakoś nie odstraszyło mnie to. Także w tym roku prawdopodobnie Stanici :lol: :lol:
free
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) free » 13.08.2007 21:16

*p*a*t*i* napisał(a):

Oj to sorki Kolezanko :)

*p*a*t*i* napisał(a):A co do plaży to tak jak Janusz pokazał... czytałam sporo w różnych miejscach na temat tej miejscowości, oglądałam mnóstwo zdjęć i wcale jakoś nie odstraszyło mnie to. Także w tym roku prawdopodobnie Stanici :lol: :lol:

A kiedy planujesz Kolezankoo tam jechac w jakim terminie??
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 13.08.2007 21:39

Buber napisał(a):
free napisał(a):jade koniec sierpnia-poczatek wrzesnia, termin jeszcze dokladnie nie ustalony?

To czy ustalony czy nie to ty chyba wiesz najlepiej :wink: A poza tym Kolego, trollujesz czy co tutaj robisz? Przecież Ci napisałem - wszystko jest w tym linku, 2 POSTY WYŻEJ :!: :!: , a Ty dalej swoje.

Heh

Buber, a u Ciebie chyba nowy awatarek?? :wink: :wink: :wink:
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 14.08.2007 05:16

free napisał(a):
*p*a*t*i* napisał(a):

Oj to sorki Kolezanko :)

*p*a*t*i* napisał(a):A co do plaży to tak jak Janusz pokazał... czytałam sporo w różnych miejscach na temat tej miejscowości, oglądałam mnóstwo zdjęć i wcale jakoś nie odstraszyło mnie to. Także w tym roku prawdopodobnie Stanici :lol: :lol:

A kiedy planujesz Kolezankoo tam jechac w jakim terminie??

Planowo 2 września, ale do końca dokładnie jeszcze nie wiadomo niestety, może troszkę później
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone