Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

biuro podrózy ADRIATIC.HR????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kamis
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamis » 10.05.2006 17:15

Witam i potrzebuje pomocy: czy ktos moze słyszał o biurze podrózy Adriatic.hr (T. A. "Adriatic.hr"
Washingtonova 5
21000 Split
Hrvatska
)? Czy jest ono sprawdzone przez kogos? maja badzo fajne oferty ale .....podejrzanie tanie ,nie wiem czy maja taka strategie czy cos jest tu nie tak? prosze o pomoc kogos kto cos o tym wie...
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 10.05.2006 17:46

hm...ja bym zwatpiła w to że podejrzanie tanie
dom z ofery adriatic. hr

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

dom z innego biura ze splitu

64 euro jedno biuro u konkurencji ten sam dom i apartament za 30 euro.

Dla mnie nie ma w tym nic podejrzanego, oprócz straszliwej przebitki!!!
..Asia..
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ..Asia.. » 01.03.2007 18:10

O to nie warto jechac z tym biurem adriatic.hr? A ja właśnie zamierzałam zarezerwować u nich jakieś kwatery.... :?
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 01.03.2007 19:27

Biuro z pewnością ma dobrą renomę ale moim zdaniem Asiu cena jest zbyt wygórowana.
Poszukaj może jeszcze jakiś innych ofert przed wyborem. A tal wlaściwie gdzie sie wybierasz? Jaki rejon?
..Asia..
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ..Asia.. » 02.03.2007 08:00

Witaj!
Zamierzam jechać do Srebreno, a potem w okolice Trogir. Ale coraz bardziej skłaniam się ku temu, aby nic nie rezerwować, tylko jechać w ciemno...
Tylko boję się ze nie znajdę tego czego szukam, albo ze przepłacę...ogólnie boję się wszystkiego :| , bo to nasz pierwszy wyjazd. Nie potrafimy tez dobrze mówić po angl i to tez mnie przeraża....
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 02.03.2007 18:57

..Asia.. napisał(a):Nie potrafimy tez dobrze mówić po angl i to tez mnie przeraża....

Spoko,spoko. Po polsku i trochę na migi w zupełności wystarczy :)
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 02.03.2007 19:58

Asiu...kilku podstawowych słówek zdążysz naumiec sie przed wyjazdem a reszta przyjdzie sama-głowa do góry i miło spedzicie wakacje!
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 02.03.2007 20:27

kamis napisał(a):Witam i potrzebuje pomocy: czy ktos moze słyszał o biurze podrózy Adriatic.hr (T. A. "Adriatic.hr"
Washingtonova 5
21000 Split
Hrvatska
)? Czy jest ono sprawdzone przez kogos? maja badzo fajne oferty ale .....podejrzanie tanie ,nie wiem czy maja taka strategie czy cos jest tu nie tak? prosze o pomoc kogos kto cos o tym wie...

Jest to partner
Podejrzana taniość może wynikać z wykupienia apartamentów lub hoteli na dłuższy czas i dlatego cena może być niższa.
Jeśli współpracuje z nimi adriatica to powinno być ok.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2007 20:53

kamis napisał(a):Witam i potrzebuje pomocy: czy ktos moze słyszał o biurze podrózy Adriatic.hr (T. A. "Adriatic.hr"
Washingtonova 5
21000 Split
Hrvatska

Korzystałem już z usług Adriatic hr,jest to sprawdzona firma i można im ufać.Zawsze można liczyć na ich pomoc,w czasie drogi telefonowali czy
wszystko w porządku,również po przybyciu na kwaterę pracownik biura
dzwonił z pytanie czy wszystko jest ok.Byłem również w ich biurze w Splicie,załatwili mi nawet nieplanowany nocleg w Splicie.Polecam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone