Biuro - Dalmacja-pomocy!!!
napisał(a) Netka » 02.08.2005 13:49
Próbuję załatwić apartament dla 8 osób przez internet. Zgłosiło się biuro -Dalmacja. Facet zaproponował apartament na riwierze kasztelańskiej, 1560 Euro za 16 dni. Czy to jest drogo? facet twierdzi ,że nigdzie nie znajdę tańszego bo wliczona jest już taksa klimatyczna 1,2 Euro, a normalnie płaci się oddzielnie. Mam się zdecydować do jutra, ale nawet nie widziałam zdjęć!!! bo podobno nie ma takich zdjęć!! Do tego facet nie jest za uprzejmy. Powiedzcie coś na temat tej riwiery, bo nigdzie na forum o niej nie słyszałam, a może ktoś z was korzystał z usług tego biura. Co mam robic, decydować się w ciemno, bez najmniejszego pojęcia o apartamentach? podobno jest nowy, ale przecież skąd mam to wiedzieć, jak nawet nie widziałam zdjęć. Proszę, pomocy!!! Z drugiej strony, jak przeliczyć na 14 dni wychodzi po jakieś 12 Euro za osobę/dzień a facet taką cene wyśmiał, jak powiedziałam, że szukamy w tej cenie (wyczytałam na forum, że jest to możliwe) Już sama nie wiem, Z drugiej strony trochę się boję jechać w ciemno.