Na początku witam wszystkich forumowiczów.. To jest moj pierwszy post na tym forum, więc proszę sie nie denerwować jeśli się on powtórzy - chodź czytałam ich mnostwo....i poki co nie znalazłam
Mam kilka pytań :
1. czy znacie biura, ktore oferują wypad do Chorwacjii na więcej niż 14 dni?? - pytam bo jestem osobą lubiąca podróże i na pewno jadąc w to piękne miejsce nie bede siedzieć z przysłowiową pupą....a jadac na 14 dni mam tylko 10 noclegów- jak dla mnie troszke mało.... bo codziennie zamierzam gdzieś jeździć i aktywnie spędzać czas
2. wiem, ze to głupie pytanie ale wybierając się na wycieczkę nie boicie się o kradzież .....np aparatu??? bo wiadomo na taka wycieczke zrobienie foty jest obowiazkowe wiec w takim bądź razie gdzie zostawiacie plecak, ciuszki zeby sie np wykąpać np w jeziorkach krka ....przecież z plecakiem nie wejdziecie, a wiadomo trzeba pilnować cennych rzeczy... to gdzie w takim razie je zostawiacie ?
takie dziwne troche pytanie przyszło mi na myśl... proszę bardzo o odpowiedzi bo pewnie wiele sob było juz wChorwacji.....
Życzę wszystkim aktywnie spędzonych wakacjii w Chorwacjii