Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 17.05.2011 10:37

weldon napisał(a):
woka napisał(a):Kurde ..... gdzie jest napisane o tej awarii automobila bo nijak nie mogę znaleźć :( ( jak tu się zmusić do czytania tak rozległych tekstów)

Musiałbyś, bodajże, do wrześniowego, archiwum DD zajrzeć ... :wink:

Jasssne........ czyli ja nadal po swojemu. Przegladam obrazki i nie czytam długiego tekstu.
Taki mini-tekst, jako komentarz do zdjęcia to ja owszem ..... :wink:
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 17.05.2011 11:35

Cinnamon podaj mi swojego maila albo napisz na mojego adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl zebym mogl odpowiedziec ... bo mam kilka pytan odnosnie mojego tegorocznego wyjazdu a nie chce zakladac dodatkowych tematów.
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 17.05.2011 11:52

Czekam... :lol: 8)
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 17.05.2011 13:06

Muliness ....trzymam cały czas te kciuki ale chyba nie potrzebnie :) relacja piękna , ciekawa i cieszy się popularnością wśród cromaniaków , nie co moja , na mojej nie było tak tłoczno już gratuluje i pozdrawiam i czekam na c.d z urokliwego SUTIVANU :!:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 15:07

:D :D
Ostatnio edytowano 17.05.2011 15:15 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 15:13

woka napisał(a):Kurde ..... gdzie jest napisane o tej awarii automobila bo nijak nie mogę znaleźć :( ( jak tu się zmusić do czytania tak rozległych tekstów)

YY hiih o pierwszej awari napisane jest pod koniec trzeciego odcinka:)
szakal36 napisał(a):Myślałem, że dziś będę pierwszy w czytelni. Widzę, że coraz więcej osób "Cię" śledzi. Czekamy. A może tak wziąć neta do pracy i tam śledzić dalej?

Witaj cieszę się , ze jestes w moim kaciku Nowe odcinki piszę wieczorami jak panuje juz względny spokój w domu ihihih ale teraz pójdzie chyba szybciej;)

CinnamonGirl napisał(a):W tym roku jedziemy 2 autami, czyli teoretycznie szansa na awarię wzrasta dwukronie... a jedno już swoje lata ma, bo 11 roczek jeżdzi...

Nie zakładaj takiej opcji wykup ubezpieczenia wszelkie :)
Statystycznie auta psują sie sporadycznie ihihih Będzie ok;)
Dario85 napisał(a):A ja próbuje sobie wyobrazić stado nietoperzy ... nawet trzeźwe są nie do zniesienia, ...
Wyło przeokropnie pisk nie do zniesienia ale w kolejnym odcinku mąż poda mi fachowe informacje
Oj to też przygodę przeżyliście całe szczęście , ze to udało się naprawić ...

Janusz Bajcer napisał(a):już napisane zakończenie tylko zdjęcie niewybrane

uuu to zabieramy sie do pracu a nie urlopik:)
Czesiek63 napisał(a):Muliness ....trzymam cały czas te kciuki ale chyba nie potrzebnie :) relacja piękna , ciekawa i cieszy się popularnością wśród cromaniaków , nie co moja , na mojej nie było tak tłoczno już gratuluje i pozdrawiam i czekam na c.d z urokliwego SUTIVANU :!:

Trzymaj trzymaj :):)
aż zerkę wieczorem do twojej relacji ale na pewno jest ciekawa:)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 17.05.2011 15:13

Jakie nietoperze? ja znowu coś przeoczyłam :evil: wracam i czytam ;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 15:13

twister07 napisał(a):Jakie nietoperze? ja znowu coś przeoczyłam :evil: wracam i czytam ;)
hyhy bo ty widziałaś rękopis do któregoś tam momentu;)

ADAMOS II napisał(a):Nie , żebym chociaż w zamyśle był złośliwy....ale gdzie tam,
ale jak Beacie biecałem pieszczotliwe "darcie piór", tak cały czas pisze.....

Ola.......piórka...... :?

hhiihih piszę pisze wieczorem coś będzie;) a co potrzebujesz wsad na poduchy ?ja to mam marne pióra heheheh
Ostatnio edytowano 17.05.2011 15:18 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 17.05.2011 15:17

nie nie nie :) widziałam relację już ze zdjęciami, ale końcówka z granicą została dopisana później, jak już spałam ;)

okropna ty :twisted: teraz już wiem, że trzeba wracać do tego co było ;)

masz coś więcej? chętnie poczytam :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 15:19

twister07 napisał(a):nie nie nie :) widziałam relację już ze zdjęciami, ale końcówka z granicą została dopisana później, jak już spałam ;)

okropna ty :twisted: teraz już wiem, że trzeba wracać do tego co było ;)

masz coś więcej? chętnie poczytam :D

Sory hehehhe Dopisałam ale to był ostatni raz;) Mam problem z przeglądarką a ja piszę z głowy siadam i leci bałam się ze wybuchnie mi wszystko a zawiesił mi się komp hyhy wybacz;)
marekoz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekoz » 17.05.2011 15:20

Nie będę cichaczem czytać. Pokażę, że jestem:)

Kolejna relacja którą muszę pokazać żonce jako argument za wakacjami w cro :)
amigo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) amigo » 17.05.2011 15:56

Jak fajnie jest po paru dniach wejść na forum i znaleźć nową fantastycznie napisaną relację :lol: . W tym roku jadę na Brać do Sutivanu .
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 17.05.2011 16:44

Dawaj dawaj Mulinessssssss kolejeny odcinek, bo ciekawy jestem co zepsułaś w tym freelanderze Rydwanem Ognistym zwanym :D

Tak w nawiasie to wszyscy Cię popędzamy a Twoja relacja i tak jest błyskawiczna, bo wczoraj czytałem (piękną zresztą) opowieśc Meeg, która pisała od czerwca do chyba lipca ...nastepnego roku hehe
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 16:51

Dario85 napisał(a):Dawaj dawaj Mulinessssssss kolejeny odcinek, bo ciekawy jestem co zepsułaś w tym freelanderze Rydwanem Ognistym zwanym :D

Tak w nawiasie to wszyscy Cię popędzamy a Twoja relacja i tak jest błyskawiczna, bo wczoraj czytałem (piękną zresztą) opowieśc Meeg, która pisała od czerwca do chyba lipca ...nastepnego roku hehe

Ponieważ moje relacje mają niski poziom merytoryczny i nawet pisać jakos po ludzku nie umiem zasiadam z herbatą i lecę ja jestem taka ze jak nie napisze za ciosem to nie napisze wcale bo zajmę się czyms innym dlatego staram sie jak mogę i dzis obiecuje kolejną cześć chciałabym dojechac z Wami do Plitvickich jezior Trzymaj kciuki:) Ciepluchno pozdrawiam;)
amigo napisał(a):Jak fajnie jest po paru dniach wejść na forum i znaleźć nową fantastycznie napisaną relację :lol: . W tym roku jadę na Brać do Sutivanu .

Witam cieplutko pozdrawiam;)
marekoz napisał(a):Nie będę cichaczem czytać. Pokażę, że jestem:)

Kolejna relacja którą muszę pokazać żonce jako argument za wakacjami w cro :)

Koniecznie polecam;) żoneczka bedzie zadowolona aż tak daleko nie jest a wszystko co ci ludzie tu piszą to prawda;) Pozdrawiam Cieplutko;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 17.05.2011 17:03

Muliness napisał(a):... ja jestem taka ze jak nie napisze za ciosem to nie napisze wcale bo zajmę się czyms innym

I tak mamy szczęście, bo ona potrafi robić dopiski do rzeczy sprzed kilku dni ... :D

Tak więc, jak nic nie pisze, to sprawdźcie, czy czasami coś nowego nie pojawiło się we wcześniejszych postach :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone