napisał(a) Muliness » 17.05.2011 15:13
woka napisał(a):Kurde ..... gdzie jest napisane o tej awarii automobila bo nijak nie mogę znaleźć
( jak tu się zmusić do czytania tak rozległych tekstów)
YY hiih o pierwszej awari napisane jest pod koniec trzeciego odcinka:)
szakal36 napisał(a):Myślałem, że dziś będę pierwszy w czytelni. Widzę, że coraz więcej osób "Cię" śledzi. Czekamy. A może tak wziąć neta do pracy i tam śledzić dalej?
Witaj cieszę się , ze jestes w moim kaciku Nowe odcinki piszę wieczorami jak panuje juz względny spokój w domu ihihih ale teraz pójdzie chyba szybciej;)
CinnamonGirl napisał(a):W tym roku jedziemy 2 autami, czyli teoretycznie szansa na awarię wzrasta dwukronie... a jedno już swoje lata ma, bo 11 roczek jeżdzi...
Nie zakładaj takiej opcji wykup ubezpieczenia wszelkie
Statystycznie auta psują sie sporadycznie ihihih Będzie ok;)
Dario85 napisał(a):A ja próbuje sobie wyobrazić stado nietoperzy ... nawet trzeźwe są nie do zniesienia, ...
Wyło przeokropnie pisk nie do zniesienia ale w kolejnym odcinku mąż poda mi fachowe informacje
Oj to też przygodę przeżyliście całe szczęście , ze to udało się naprawić ...
Janusz Bajcer napisał(a):już napisane zakończenie tylko zdjęcie niewybrane
uuu to zabieramy sie do pracu a nie urlopik:)
Czesiek63 napisał(a):Muliness ....trzymam cały czas te kciuki ale chyba nie potrzebnie
relacja piękna , ciekawa i cieszy się popularnością wśród cromaniaków , nie co moja , na mojej nie było tak tłoczno już gratuluje i pozdrawiam i czekam na c.d z urokliwego SUTIVANU
Trzymaj trzymaj
:)
aż zerkę wieczorem do twojej relacji ale na pewno jest ciekawa:)