Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
erci
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) erci » 10.08.2011 12:46

Jacek S napisał(a):Dziękuję, że na mnie zaczekałaś...
(zobacz mój wpis z 8 lipca)

Chyba za krótki urlop miałeś ;) Powiedz szefowi, że jedziesz jeszcze raz :D
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 10.08.2011 13:48

Chyba do Lututowej trzeba będzie pojechać i uwolnić Olę z okowów pracy :wink: a potem . . .

. . . gotowy scenariusz do filmu pt. "Uwolnić Olkę"

No chyba że Ola biega w poszukiwaniu plenerów :?

Ale cierpliwy jestem i wierzę , że ciąg dalszy nastąpi 8)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 10.08.2011 21:34

ja to liczę, że Olka nie dość, że dokończy tą relację to już tak z rozpędu napisze dalszą część z tego roku :)
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 10.08.2011 22:14

twister07 napisał(a):... napisze dalszą część z tego roku :)

A w tym roku o co będzie bitwa?
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.08.2011 01:42

:D
Witam małe i duże ale wszystkie kochane robaczki :D
Wczoraj wróciłam z Sutivańskiej rozpusty:)

Oj ciężko Mulina pracowała.... nie było lekko i przeraźliwie gorąco
W tym roku samochód się nie popsuł więc wieje nudą:) Nie ma to jak przejażdżka lawetą :D
Oczywiście dokończę relację z tamtego roku i połączę z tym rokiem żeby było od A do Z o wyspie Brać
a niedowiarkom przesyłam dowód , że się nie obijałam i nie obijam :lol: i tylko siła wyższa i zdenerwowani klienci są w stanie odciągać mnie na dłużej od Was

Obrazek

Buziole zamazane bo muszę dostać pisemną zgodę na wklejanie takich zdjęć oczywista oczywistość :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 25.08.2011 04:37

Stałaś po kostki w wodzie? ;)

I roboty miałaś i w cro byłaś i wszystko szczęśliwie ... Ale masz do opowiadania 8O

Pozdrowienia dla całej rodzinki :D :D

No i, oczywiście, dla ciebie, póki nie znikniesz :D

:papa:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 25.08.2011 06:35

Muliness napisał(a):Oj ciężko Mulina pracowała....

8O 8O 8O

Praca w Cro, żeby tak mnie na wakacje do pracy tam wysłali :twisted:

Pozdrawiam i z nieskrywaną ciekawością czekam na dalszy ciąg zaległej relacji oraz na nową.

:)
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 25.08.2011 07:42

8) Bardzo się cieszę, ze wróciłaś z nowymi wrażeniami i na pewno nowymi pięknymi fotkami!!! A już straciłam nadzieję na dokończenie relacji!
Chciałam przy okazji podziękować, bo m.in. dzięki Tobie udało mi się odkryć niepoznaną dotąd cudowną wyspę!!!
Chodziłam Twoimi śladami i próbowałam szukać uroczych zakątków z Twoich zdjęć.....

Sutivan prześliczny!!!! :hearts: Niesamowity klimat ma Brać !!! 8)
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 25.08.2011 11:42

Witaj Muliness ! 8)

weldon napisał(a):
No i, oczywiście, dla ciebie, póki nie znikniesz :D

... ale w sumie Ola i tak się częściej "melduje" niż lata przestępne ! ;)

Pozdrawiam.
lukas774
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas774 » 25.08.2011 11:48

Świetna relacja , a zdjęcia ?..... to nie zdjęcia, tylko dzieła sztuki. Bradzo fajnie się czytało a jeszcze lepiej oglądało. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiam :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.08.2011 15:19

lukas774 napisał(a):Świetna relacja , a zdjęcia ?..... to nie zdjęcia, tylko dzieła sztuki. Bradzo fajnie się czytało a jeszcze lepiej oglądało. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiam :)

No i co ja mam napisać chyba buziaka poślę bo ni jak nie mogę skomentować ... dziękuję :D :D :D

mariusz-w napisał(a):Witaj Muliness ! 8)

... ale w sumie Ola i tak się częściej "melduje" niż lata przestępne ! ;)

Pozdrawiam.

Siemanko 8)
Hahahah staram sie staram ale juz niedługo zima więc będzie laba
Buziaki dla Malgosi czuję się zdopingowana i pisać będę :) jak mnie nie ma to i tak jestem wracam jak bumerang;)

agus78 napisał(a):8) Bardzo się cieszę, ze wróciłaś z nowymi wrażeniami i
Chodziłam Twoimi śladami i próbowałam szukać uroczych zakątków z Twoich zdjęć.....

Sutivan prześliczny!!!! :hearts: Niesamowity klimat ma Brać !!! 8)

Oj jak się cieszę dziękuję za te wszystkie miłe słowa tak się nawet trochę zawstydziłam , że ktoś brał moją relację pod uwagę i w ogóle ją pamięta ja to sobie tak rekreacyjnie popisuję :) Nawet nie bardzo mam zapał do pisania przewodnikowych mądrości ale służę wiedzą gdyby ktoś chciał dowiedzieć sie czegoś mądrego
Mam nadzieję , że piszesz relację :) i zobaczę wszystko Twoimi oczkami Przepraszam ale nowych relacji jeszcze nie czytałam bo dopiero co wróciłam ... szuram walizami po podłodze bo rozpakowywanie to koszmar Cieszę się , że Sutivan się podoba dla mnie zawsze już będzie wyjątkowy mimo ,że maleńki i w miarę cichutki;)
Buziaki posyłam obiecuję . ze coś tam będę pisać ale jak zapewne wiesz jestem jak wicher za grosz systematyczności ale no fabryczna zwała cóż zrobić;)

Krzysztof i Lidia napisał(a):
Muliness napisał(a):Oj ciężko Mulina pracowała....

8O 8O 8O

Praca w Cro, żeby tak mnie na wakacje do pracy tam wysłali :twisted:

Pozdrawiam i z nieskrywaną ciekawością czekam na dalszy ciąg zaległej relacji oraz na nową.

:)

Witaj kochana;) Popracowałam było sympatycznie przy okazji zasięgnełam języka i okazało się że mimo że tubylcy mają takie plenery pod bokiem okazuje się , że takich zdjęć fociarze nie robią a jeśli już to sporadycznie chyba wiem dlaczego ja o godzinie 10 rano podziękowałam za sesję ani para młoda ani ja nie mieliśmy siły chyba nawet bardziej ja .
Rankiem to jeszcze do przeżycia ale zachód odpadał :D
weldon napisał(a):Stałaś po kostki w wodzie? ;)

Wlazłam do wody zaparłam się żeby nie gruchnąć w otchłań za mną wparadował Adam z blendą bo światło ciężkie w Sutivanie zawsze boczne . Wrąbał sie w spodenkach takich do kolan i zgadnij oczywiście w kieszeni miał telefon hahahaha i szlag go trafił :oops: ... po gruntownych suszeniach ledwo zipał ale w sumie rozpaczy nie było i tak za minutę 5 zł ale to juz widać tradycja ciekawe co jeszcze zatopimy może jakąś kamerkę ? :lol:
Nie było ale swoje wiem słyszałam że buszowałeś w Crolandi i to chyba w podobnym okresie zajrzę coś tam przeskrobał :D

krutom napisał(a):
twister07 napisał(a):... napisze dalszą część z tego roku :)

A w tym roku o co będzie bitwa?

Siemanko:) drugie starcie;)

piotrf napisał(a):Chyba do Lututowej trzeba będzie pojechać i uwolnić Olę z okowów pracy :wink: a potem . . .

. . . gotowy scenariusz do filmu pt. "Uwolnić Olkę"

No chyba że Ola biega w poszukiwaniu plenerów :?

Ale cierpliwy jestem i wierzę , że ciąg dalszy nastąpi 8)

Obiecuję hehehhe dla mnie najwazniejsze , ze jestescie i czasem mogę popisać ten XXI wiek mi nie służy ja stanęłam na XVII i może dałabym radę wszystko systematycznie robić tak jak pisałam mam skaze fabryczną i dybią na mnie kosmici hahahahha
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 25.08.2011 15:49

Jacek S napisał(a):Szkoda, że przed moim wyjazdem nic nie przybyło - trudno.
Mam tylko nadzieję, że po moim powrocie będę miał sporo do czytania.

Pozdrawiam gorąco.

Jacuś ja to wszystko nadrobię obiecuję;)
mam wyrzuty sumienia że ja mało czytam relacji ale jak już zaczne czytać to tu dotrę w przyszłym roku:)
W tym roku robiłam mniej zdjęć wiec nie wiem czy nie bedziesz nosem kręcił hehehe ale z tamtego jeszcze troche zostało;)
Mam nadzieję , że urlop udany;)
Pozdrawiam przecieplusio i dziękuję , że zaglądasz:)
Elizasz napisał(a):Co tam, że sobota, trzeba sprzątać, obiad nastawiać, ale Twoja relacja nie pozwala!!!

Czytam w ciszy, radując się opisami i zdjęciami, ale gdy dotarłam do sesji komunijnej, to już musiałam napisać-REWELACJA!!! Przepiękne zdjęcia, niesamowite ujęcia, pomysły, klimat-ach, coś pięknego!!! Mała Mulina kiedyś Ci podziękuje za cudowną pamiątkę!

Wracam do czytania :)

edit:
Cinnamongirl ma rację, jak ktoś przyzwyczajony na co dzień do gór i pagórków, to te drogi w Chorwacji wcale takie straszne nie są :) Moja ciotka w tym roku była w Cro po raz pierwszy i oczy zamykała, ja natomiast zachwycam się widokami, jakoś nie paraliżują mnie te przepaście :)

Myślę myślę czy te widoki mniej straszne heheheh Bulgotało mi w brzuszysku trochę ale wiadukty koło Splitu przebrnełam miękko więc moze częściowo przyznam rację ahahha bo jednak pocę sie w japonkach i wiercę dziury w podłodze nadal Super ze czytasz buziole;)
minimartini napisał(a):
To na pewno nie koniec :) Muliness wie, że byłoby nam smutno... oj bardzo smutno... bardzooo bardzooo... ;)

Czekam i przesyłam buziole! :)

Moja Ty kochana choć jedna mnie bronisz ja teraz siedzę i ogrom odpisywania mnie przerósł chciałabym na raz z wszystkim i o wszystkim heheheh

Joanka23 napisał(a):Ola gdzieś Ty?

Melduję się po powrocie. :) Zamówienie zrealizowane! :) Odezwij się i podaj jakiegoś maila co by się dogadać odnośnie dalszego transportu "ziela" :wink: do Łodzi... :lol:

Pozdrawiam :)

Asia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jak Ci było Kochana musimy pogadac dziekuje , ze pamiętałaś zgadamy się na emeil :) Ok?
jolamik napisał(a):szacun Muliness :hut:

za pisane i sfocone 8)

uwinęłam się szybko bo w 2 dni - zaczełam wczoraj ok 23 i skończyłam dzisiaj :lol: z małą przerwą na sen :wink:

za 17 dni ja będę focić no może nie takim sprzęciorem ale za to też podwodnym 8) nie mniej jednak do taaaaakich zdjęć jak Muliness to ja wiedzy, doświadczenia, sprzętu i predyspozycji nie posiadam :mrgreen:

Siemanko:)
Spoko spoko zdjecia jakieś są zawsze raz się chce je robić a raz się nie chce a i zwałę też trzeba czasem zrobic żeby nudno nie było a sprzęcior można utopic każdy z podobnym efektem;)
Na pewno zajrzę do Twojej relacji i fajnie że wpadłaś ciesze się ogromnie
Pozdrawki

mkm napisał(a):Tylko Olivierek może wywołać Olkę do tablicy :D

Oj Tak Oj tak;) :D :D :D
Moj kochany Olivierek posłuchałam sobie w Cro niesamowite uczucie odpalić radyjko a on na co drugiej stacji przy okazji wywołałam zdziwienie skąd znam Oliviera;)
Jak słusznie przypuszczałeś Olivierek mnie tu przywołał podświadomie
Pozdrawiam cieplusieńko:)
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 25.08.2011 23:20

Witam wojenną fotoreporterkę.

Z niecierpliwością oczekuję świeżych wiadomości z pola walki.

Co tam w okopach?

Fajnie, że tym razem załoga nie musiała opuszczać wozu z powodu awarii.

Z bojowym pozdrowieniem
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 26.08.2011 00:03

Witaj Olu :D :D :D :D :D

Cieszę się , że " nudnie " przebiegały wasze wakacje ( dot. samochodu :wink: )
Jak już trochę odpoczniesz po pracowitym urlopie :) ciąg dalszy nastąpi - to jest dobra wiadomość :D czekaliśmy na nią dość długo :wink:

Pozdrawiam
Piotr
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.08.2011 07:50

Muliness napisał(a): Jacuś ja to wszystko nadrobię obiecuję;)

Tak trzymać!

Muliness napisał(a): W tym roku robiłam mniej zdjęć wiec nie wiem czy nie bedziesz nosem kręcił hehehe

Zobaczymy...

Muliness napisał(a):Mam nadzieję , że urlop udany;)

A dziękuję, dziękuję.
Nie będę Ci tu psuć relacji - więc krótko - fajnie było.

Muliness napisał(a):Pozdrawiam przecieplusio i dziękuję , że zaglądasz:)

Przecież Wiesz...

Buźka i do.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać - strona 35
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone