Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 02.07.2011 17:15

szkoda .... od pewnego czasu jakaś tradycja Hepik nie dokończył hvarskich opowieści teraz Ty nie kończysz tej opowieśc?????? dawno Cie nie było pozdrawiam
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 02.07.2011 18:31

Czesiek63 napisał(a):szkoda .... od pewnego czasu jakaś tradycja Hepik nie dokończył hvarskich opowieści teraz Ty nie kończysz tej opowieśc?????? dawno Cie nie było pozdrawiam

To na pewno nie koniec :) Muliness wie, że byłoby nam smutno... oj bardzo smutno... bardzooo bardzooo... ;)

Czekam i przesyłam buziole! :)
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 06.07.2011 22:22

Witam Wszystkich wielbicieli Cro! Czytam forum już od dawna, przed chwilą dołączyłem na poważnie - oficjalne.

Relacja Muliness bardzo mnie wciągnęła - w sierpniu ruszam czwarty raz do Cro. Mam nadzieję, że do tego czasu dowiem się co zdarzyło się dalej.

Muliness wracaj!!!
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 07.07.2011 23:18

minimartini napisał(a):
To na pewno nie koniec :) Muliness wie, że byłoby nam smutno... oj bardzo smutno... bardzooo bardzooo... ;)

Czekam i przesyłam buziole! :)

ruwado napisał(a):. Mam nadzieję, że do tego czasu dowiem się co zdarzyło się dalej.

Muliness wracaj!!!

Czesiek63 napisał(a):szkoda .... od pewnego czasu jakaś tradycja Hepik nie dokończył hvarskich opowieści teraz Ty nie kończysz tej opowieśc?????? dawno Cie nie było pozdrawiam

Ola , wszyscy czekają . . . :?

Wracaj , prosimy :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.07.2011 07:39

Szkoda, że przed moim wyjazdem nic nie przybyło - trudno.
Mam tylko nadzieję, że po moim powrocie będę miał sporo do czytania.

Pozdrawiam gorąco.
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 08.07.2011 08:03

Fajna relacja , mam nadzieje że mój skromny PowerShot Canona zrobi parę fajnych foto i będzie co pokazać w relacji. :roll:
daw7
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) daw7 » 08.07.2011 21:00

Witam wszystkich. Cieszę się, że dotarłem do momentu gd :hut: zie wszyscy czekamy na ciąg dalszy.........
Relacja jest naprawdę super i oczywiście czekam na więcej.
Tak naprawdę znalazłem ją przez przypadek, szukając czegoś o tej wspaniałej wyspie i cieszę się, że są takie utalentowane osoby, które potrafią przedstawić kawałek swojego życia wakacyjnego w tak miły i ekscytujący sposób.
pozdrawiam wszystkich :hut:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 12.07.2011 07:24

szacun Muliness :hut:

za pisane i sfocone 8)

uwinęłam się szybko bo w 2 dni - zaczełam wczoraj ok 23 i skończyłam dzisiaj :lol: z małą przerwą na sen :wink:

za 17 dni ja będę focić no może nie takim sprzęciorem ale za to też podwodnym 8) nie mniej jednak do taaaaakich zdjęć jak Muliness to ja wiedzy, doświadczenia, sprzętu i predyspozycji nie posiadam :mrgreen:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 14.07.2011 18:11

Ola gdzieś Ty?

Melduję się po powrocie. :) Zamówienie zrealizowane! :) Odezwij się i podaj jakiegoś maila co by się dogadać odnośnie dalszego transportu "ziela" :wink: do Łodzi... :lol:

Pozdrawiam :)
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 14.07.2011 19:40

W bitwie jakis zastój.

Rozejm?

Ogłoszono pokój?

Czy tylko zbieranie sił do dalszej walki? :lol:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 19.07.2011 21:35

Olka wracaj!!!!!!!!!!!!!!!! i pisz bardzo Cię proszę :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.07.2011 21:32

Tylko Olivierek może wywołać Olkę do tablicy :D
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 23.07.2011 10:24

Co tam, że sobota, trzeba sprzątać, obiad nastawiać, ale Twoja relacja nie pozwala!!!

Czytam w ciszy, radując się opisami i zdjęciami, ale gdy dotarłam do sesji komunijnej, to już musiałam napisać-REWELACJA!!! Przepiękne zdjęcia, niesamowite ujęcia, pomysły, klimat-ach, coś pięknego!!! Mała Mulina kiedyś Ci podziękuje za cudowną pamiątkę!

Wracam do czytania :)

edit:
Cinnamongirl ma rację, jak ktoś przyzwyczajony na co dzień do gór i pagórków, to te drogi w Chorwacji wcale takie straszne nie są :) Moja ciotka w tym roku była w Cro po raz pierwszy i oczy zamykała, ja natomiast zachwycam się widokami, jakoś nie paraliżują mnie te przepaście :)
Darkoni
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkoni » 23.07.2011 14:34

Zaznaczam swój pobyt na końcu ale wszystko dokładnie przeczytane i obejrzane . Nastraja mnie już do wyjazdu 3.08 Bibinje koło Zadaru .
Pozdrowienia .
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.08.2011 13:41

Dziękuję, że na mnie zaczekałaś...
(zobacz mój wpis z 8 lipca)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać - strona 34
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone