Piękne zdjęcie cudnego miejsca.
Gekonik też słodki ja mam 4 gekoniki w domu, ale innej odmiany
Muliness napisał(a):Dokładnie foldery pokazują Róg od dziewiczej strony a w sezonie to dziewicza jest droga do Bol- u
Muliness napisał(a):Miej ty Boga w sercu hiihih jakie cudne miejsce Myślałam ,że tam umrę na zawał . Ten zakręt pobił nawet Rumunię;)
Masz Gekony a ja Agamę Brodatą dlatego ten maluch wydał mi się uroczy chociaż jego rodzice tak zupełnie na wolności w mojej kuchni wywarliby silniejsze wrażenie:)
CinnamonGirl napisał(a):Ja mam gekony lamparcie - tylko dlatego, że jedzą mniej niż 1 agama stąd tak padło i bym z karmówka nie wyrobiła ale agamki cudne są
Ja uwielbiam takie skarpy i piękne widoki - o dziwo tam nie mam lęku wyskokości, ale na półtora metrową drabinę juz nie wejdę
minimartini napisał(a):... dlatego, jak już w planach będziemy mieć Bol - to chyba odłożymy go na półeczkę "posezonowo"
Muliness napisał(a):Ciekawa jestem czy spodobają Ci się inne miejscowości na wyspie Z Czeskiem zrobiliśmy taki nasz cichy ranking Bol to skrajnoś całej wyspy Tam można jechać szaleć na skuterach wodnych żaglówki i inne takie atrakcje w tym roku jednak pojadę zwiedzać to czego nie widziałam
minimartini napisał(a):
ahh... tyle pięknych miejsc w tej Cro
"a tak na marginesie" Igi jest śliczny
i zdecydowanie większy, niż te agamy, które widziałam w zoologach
Czesiek63 napisał(a):N.p tu ja nie byłem ... Hepik był Pustynia Blaca
Muliness napisał(a):minimartini napisał(a):
Bazylię kupuję już hurtem
Witam na Hvarze byłem 2 razy na wakacjach w tej samej miejscowości polecam Vrboska gdzies na forum jest moja relacja , natomiast z Bolu jest na pewno możliwość płynięcia na wycieczkę jezdniowa , a i z Sutivanu w sezonie podejrzewam również pozdrMuliness napisał(a):minimartini napisał(a):
ahh... tyle pięknych miejsc w tej Cro
"a tak na marginesie" Igi jest śliczny
i zdecydowanie większy, niż te agamy, które widziałam w zoologach
Właśnie za dużo tych pięknych miejsc cięzko się zdecydować;)
a Igi to zwirz żarłoczny do przesady je więcej niż mój pies:) Naszczęscie osiągnał gabaryty dorosłego osobnika bo któregos dnia zezarłby swoje terrarium;) Bazylię kupuję już hurtemCzesiek63 napisał(a):N.p tu ja nie byłem ... Hepik był Pustynia Blaca
No to się chyba spotkamy w tej Pustelni bo ja też ją będę zwiedzać w tym roku:) Nie wiem jeszcze tylko jaka będzie wycieczka na stały ląd a może nie na ląd a na Hvar? niestety z Sutivanu są taksówki wodne do innych miejscowosci na wyspie i nie bardzo wiem jak na ten Hvar się dostać ale popytam poszukam;)
Hepik byc był ale szczęsciarz był we wrześniu więc temperatura dawała pozytywne rokowania na początku sierpnia jest dość ciepławo;)ale no co jakoś się przemęcze i wlezę . Znajomy wspominał mi kiedys o cudnej zatoczce Buber był od strony Bolu drogą morską a Hepik od lądu i jedna droga i druga momentami jest ciężka a na deszcz nie mamy co liczyć:)
Powrót do Nasze relacje z podróży