Witam Wszystkich bardzo serdecznie Muliniaste serducho rozpiera radość , że znaleźliście czas Dziękuję za te wszystkie miłe słowa nie wiem czy na nie zasłużyłam ale swoja obecnością bardzo mi pomagacie;)
Zebik siemanko witam cieplutko pierwszego czytelnika
Wiem , ze ciężko było ze mna wytrzymać ale w tym roku juz nie wypytuję bo jadę w to samo miejsce;)
Motoschiza patrz kurczaczki radaru nie widziałam ale skoro zdjeć nam nie przysłali to musieliśmy jechać poprawnie. W tym roku jednak upoluję;)
Joanka23 Joasiu kochana jak się cieszę, ,że Cię widzę a buziaka posyłam ogromniastego;)
Stratos Witam i serdecznie zapraszam mam nadzieję , ze będzie co czytać i co oglądać
Jolanda HYHY tak kochanie była 6:00 przytomnosć odzyskałaś po godzinie jak byłam już blisko granicy Pamiętam jak walczyłam z tym piekielnym telefonem;) Nie zawstydzaj mnie tą pisarską żyłką bo sie zatchnę heheheh Jakoś poszło przynajmniej wstęp za mną ihihihi
Hepik Uradowała mnie Twoja obecnosć niesamowicie przez cały pobyt w Sutivanie łaziłam twoimi śladami:)do tego stopnia , że przyłapywałam sie na tym , że mamy wiele zdjeć takich samych Znalazłam Twoją kwaterę tak przynajmniej mi się wydaje;) W trakcie relacji wyjdzie szydło z worka jeśli za małe zdjęcia to udostępnie na fmix
Wiem że lubisz duże ale ja mam ogromne pliki początkowo zdjęcia były 800x600 ale zaczęłam burzyć forum Pozmniejszałam je bardzo więc jak coś krzycz;)
FUX napisz koniecznie relację najtrudniej zacząć;) trzymam kciuki od dziś możesz liczyc na mój doping;)
KrbatonWitam witam dzięki, że jestes;)
Arek Siemanko:)
AniaW Buziak wielki Aniu co tam u Ciebie jak tam co tam? Domyślam się, że komunia córuni w tym miesiacu Oj bardzo się cieszę, ze jestes i jeszcze raz wielki buziak;)
Helen Witam Cieplutko i serdecznie pozdrawiam;)
Kor_nickMam nadzieję , ze ta relacja nie będzie zmarnowanym czasem;) i , że będzie sie podobała Pozdrawiam dzięki
TomaszW Tomaszku witam jak dawno Cię nie widziałam pozdrawiam rzecz jasna;)
Piotrf AAAAA!! moje stęsknienie jest przeogromne Ciesze sie , że jesteś wyglądałam ,rozglądałam się gdzie Waćpan jesteś ale wypatrzeć nie mogłam:) Moja nieobecnosć na forum będzie wpełni usprawiedliwiona na koniec relacji;)
Andrzej 29 Witaj Andrzejek patrz już półtora roku jak tutaj buszujemy
ciesze sie, ze będziesz czytał moją relację
Czesiek63 Witam Prosze trzymać za mnie kciuki:)
CinnamonGirlWitam witam szanowną Panią autorkę moich ulubionych relacji:)
CerberWitam:) twój nick będzie dla mnie motywacja i wreszcie ktos mnie przypilnuje do systematycznego pisania odcinków;)
BeJur Witaj Beatka ja ten folklorystyczny element atakujący to rondo widziałam pierwszy raz w relacji Hepika hehehhe ale sama powiedz jak kurko ptaszki:)
Franz To zaszczyt , ze mam w gronie czytelników mistrza relacji i pierwszego piechura forum a może i nie tylko:) Witaj;)
Roxi Wychodzi na to , ze to rondo zaczyna byc punktem strategicznym wielu wypraw z ogromna przyjemnością obejrzę je jeszcze raz za kilka miesięcy:) Witam przemilutko;)
JacekSJacenty witam w najmniej merytorycznej relacji
Fajnie ze jestes bedzie mi się milej pisało
Twister07Śpiochu Ty mój kochany ihihih nie chciałam Cię informowac bo to dopiero pierwszy odcinek i to nic takiego wiele nie straciłaś hyhy ale oczywiscie Twoja obecność mnie dopinguje
Szakal36 Witam cieplusio o trzymanie kciuków poproszę;)
Wokastok był bardzo nachylony heheh testowaliśmy kontrolę trakcji hehehe Uwazaj jak Wy będziecie tamtędy jechać;) Witaj;)
Marko350 Bardzo mi miło witam w gronie czytelników:)
ADAMOS II Witam cieplutko i buziaka posyłam:) Postaram się napisać szybko bo zaraz zaczna się relacje z roku 2011 a nie chcę nowym redaktorom wchodzic w paradę czekam tylko na wenę;)
To ja teraz śmigam 2 odcinek do zobaczyska